HTML

Friss topikok

Kiengedték a börtönből Paris Hiltont

2007.06.07. 17:40 bellini

Hollywood legújabb izgalmas pletykája volt ma reggel, hogy a Hilton-lányt három nap letöltött börtönbüntetés után már akár ma is szabadon engedhetik. Mire azonban mindez kiszivárgott, kiderült az újabb hír: az örökösnőt hajnalban már haza is engedték.

A Los Angeles-i partiszcénában fájó hiányt hagyó Paris Hiltont nem is kellett olyan sokáig nélkülözniük kis barátainak. Mire kiszivárgott, hogy az örökösnőnek esetleg még a felére csökkentett büntetését sem kell letöltenie, Hilton már szabadlábon is volt.

A magát a hírek szerint minden éjjel álomba síró, étvágytalan Hilton ugyanis annyira jókislányi magatartást tanúsított, hogy a börtön vezetősége úgy döntött, megelégszenek három napi letöltött börtönbüntetéssel. Emlékeztetőül: Hiltont eredetileg 45 napra ítélték, amit még bevonulása előtt 23 napra csökkentettek, szintén jó magaviseletére hivatkozva. Az eredeti időszaknak tehát kevesebb mint tíz százalékát kellett letöltenie.

Az örökösnőnek kedden kellett volna bevonulnia, hogy megkezdje büntetését, de már vasárnap hajnalban bevonult. A szabadonengedéséről szóló pletykák ma reggel kerültek a címlapokra, a Központi Büntetésvégrehajtó Intézet körül délelőtt óta fotósok és újságírók nyüzsögtek, remélve, hogy igaznak bizonyul a kiszivárgott hír. Mint most a TMZ megtudta, már ekkor is el voltak késve: a szabadonengedésről még az éjszaka megállapodtak, Hilton pedig kora hajnalban már el is hagyta az intézményt.

Lemaradtunk tehát olyan, ritkaságnak számító fotókról, amelyek színes kontaktlencse és smink nélkül mutatják Hiltont. Cellatársai szerint egyébként a valódi, barna szemszín és a természetes külső sokkal jobban is állnak neki: „Ugyan, kislány, semmi szükséged ezekre” – idézi egyiküket a TMZ.com.

Az örökösnő egyébként napja nagy részét egyedül töltötte, a látogatási időszakot, valamint pszichiáterével való találkozókat kivéve. Hilton állítólag még a könyvolvasásra is ráfanyalodott, az államilag finanszírozott hotdogvacsorát viszont nem volt hajlandó elfogyasztani tegnap este, helyette inkább Brad Pittel töltötte az időt: a Trója című filmet nézte tévén.

Forrás: velvet.hu    

1 komment

Címkék: média celeb bulvár pletyka botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3194499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roni 2007.06.08. 13:33:26

Minden állat egyenlő /ember/! De vannak egyenlőbbek!
süti beállítások módosítása