HTML

Friss topikok

Megjelent a Beatles legendás tagjának új stúdióalbuma!

2007.06.04. 15:17 bellini

Dance Tonight című első kislemezdal klipjét megnézhetitek a www.youtube.com/paulmccartney oldalon.
„Számomra nagyon személyes ez az album” – nyilatkozta a 64 éves sztár.

A sorban immár 21. stúdiólemezének anyagát legfőképp gyermekkori és liverpooli emlékei ihlették. Ez a legelső olyan Mc Cartney-album, mely digitális formátumban is elérhető. A billentyűs hangszerek Paul "Wix" Wickens zsenialitását dicsérik, Rusty Anderson gitáron játszott,
Brian Ray pedig basszusgitározott McCartney új lemezén. A Dance Tonight című számhoz a híres francia film – és klipprendező Michel Gondry (Egy makulátlan elme örök ragyogása, Az álom tudománya) készített fantasztikus videóklipet, melyben Natalie Portman és Mackenzie Crook is feltűnik.
A Universal Music Group, a világ vezető zenei kiadója megállapodást kötött a Hear Music-kal, a Strabucks Entertainment és a Concord Music Group újonnan alapított kiadójával, melynek értelmében Paul McCartney albuma lesz az első Hear Music-kiadvány, melyet az UMG terjeszt.

Tracklista
Dance Tonight
Ever Present Past
See Your Sunshine
Only Mama Knows,
You Tell Me,
Mister Bellamy
Gratitude
Vintage Clothes,
That Was Me
Feet In The Clouds,
House Of Wax
End of the End
Nod Your Head

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb bulvár énekes hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4592415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása