HTML

Friss topikok

Győző & Veronica: Győzike új klipet forgatott

2007.05.23. 14:19 bellini

Hosszú színpadi távolmaradás után Gáspár Győző ismét visszatér a közönség elé és a zene világába, teljesen megújulva, új csapattal, Győző & Veronica névvel.

Ismét visszatér a Romantic együttes egykori frontembere, Gáspár Győző a zenevilág reflektorfényébe, az új csapat neve Győző & Veronica, már az új duó első közös klipjét is leforgatták.

A klipforgatás helyszíne a TV2 egyik stúdiója volt, mivel a sztár az RTL Klub-on kibérelhető stúdiót túl drágának találta.

"Ez a mai nap nagyon fontos nekem, mert egy évvel ezelőtt kiraktak egy sikeres csapatból. Úgy gondolom, hogy fel kell tudni állni betegség és csalódás után is"– nyilatkozta Győző a velvet.hu internetes magazinnak, aki elkísérte a forgatásra.

A duó hölgytagját Veronicának hívják, salgótarjáni származású, sokan talán emlékeznek még rá, hiszen a Megasztár első szériájának elődöntőjén is ott volt. Akkor nem sikerült bejutnia, azonban Gáspár Győzike reméli, hogy legalább akkora sikereket érnek majd el együtt, mint hajdanán a Romantic együttessel.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar bulvár pletyka énekes hír sztárok hírességek celebek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4185894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása