HTML

Friss topikok

Oláh Gergő megnyerte az X-Faktort

2012.12.16. 22:40 bellini

olah-gergo_1355693936.jpg_480x320

Érzelmekkel teli estével telt az X-Faktor 2012-es fináléja. December 16-án végre kiderült ki nyerte az idei X-Faktort.

Antal Timi és Oláh Gergő három produkcióban lépett színpadra. Első körben Oláh Gergő a It's a man's world dalt hozta el, míg Antal Timi a Somewhere Over The Rainbow dallal lépett színpadra.

Második körben, akárcsak tegnap, duettekkel érkeztek az énekesek. Oláh Gergő Vastag Csabával adta elő az Őrizd az álmod című dalt. Antal Timi a tavalyi év győztesével, Kocsit Tiborral lépett a közönség elé, utóbbi Lásd a csodát című dalával.

A harmadik kőrben mindketten ugyan azt a dalt adták elő:



Az est nagy meglepetéseként Ördög Nóri bejelentette, hogy 2013-ban is lesz X-Faktor, hogy ezt a maják hogy fogják kimagyarázni. :))

Az est meglepetés produkciójaként a Hoolingas együttes lépett színpadra, majd kicsivel később érkezett Presser Gábor Tóth Gabival.

Ma este kizárólag a nézők dönthettek arról ki nyeri az X-Faktort. Tény, hogy vasárnap este a két legjobb versenyző állt az X-Faktor színpadán. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy eddig ők voltak a legjobb finalisták. Mindketten egyaránt megérdemelnék a győzelmet.

A nézők úgy döntöttek, hogy 2012-ben Oláh Gergő nyerje az X-Faktort! Oláh Gergő könnyek között fogadta a győzelmét, Ördög Nóri is könnyekkel küzdött a műsor végén!

Íme a győztes dala!



Szerintetek jól döntöttek a nézők? Ti kinek szúrkoltatok?

Szólj hozzá!

Címkék: tv show x faktor xfaktor x-faktor xfaktor 2012 oláh gergő antal timi

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr64968991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása