HTML

Friss topikok

Csobot Adél kiesett az X-Faktorból

2012.12.15. 22:18 bellini

csobot-adel1_1355606200.jpg_480x526

Elérkezett az utolsó előtti X-Faktor élő adása, amelyben már csak hárman állhattak színpadra. Ma este Antal Timi, Csobot Adél és Oláh Gergő közül kettő holnap részt vehet a fináléban, amelyben megnyerheti az X-Faktor 2012-t.

A ma esti élő show a 12. döntős produkciójával indult, majd a három versenyben maradt énekes előadta az első válogatáson előadott dalát. A második körben már egy duett-partnert is kaptak a versenyzők, ezek a produkciók sikerültek a legjobban szerintem.

Nézd meg a szombat esti duetteket:



A harmadik kör sem maradt el, az énekesek párbajdalaikkal léptek immár harmadszor színpadra.

Nézd meg a párbajdalokat:



A mentorok a 10. élő showban már csak dicsértek, egyetlen negatív kritika sem hagyta el a szájukat, hiszen a három legjobb versenyző adta elő produkciójukat. Az est két meglepetésvendége a magyar származású Viva Starr (életemben nem hallottam róla) és Takács Nikolas volt, utóbbi a Fool Moon-al lépett színpadra.

A nézők szavazatai alapján Antal Timi elsőként jutott be a vasárnapi élő showba. De Oláh Gergő is ott lehet az élő showban. A 10. élő showtól Csobot Adél búcsúzott.

Ti kit küldtetek volna haza?

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub rtl x faktor xfaktor x-faktor xfaktor 2012 csobot adél

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr834967577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása