HTML

Friss topikok

Szabó Dávid kiesett az X-Faktorból

2012.12.08. 22:09 bellini

szabo-david_1355000826.jpg_480x320

Már csak négy versenyző maradt az X-Faktor tehetségkutatójában, ma este kiderül, ki lesz az a három, aki bekerül a legjobb három közé.

Két produkcióval léptek színpadra ma este az X-Faktor versenyzői. Antal Timi, Csobot Adél, Oláh Gergő és Szabó Dávidegy magyar és egy angol produkcióval készült. Nézd végig a ma esti produkciókat:

A nézők szavazatai alapján Antal Timi és Oláh Gergő jutott tovább, így ma este Csobot Adélnak és Szabó Dávidnak kellett párbajoznia. Elsőként Szabó Dávid lépett színpadra, Kasza Tibi "Valahol" című dalával. Csobot Adélnak ez volt az első párbaja, a My Funny Valentine című dalt hozta el. A mentorok nem tudtak egyöntetű döntést hozni, így borítékbontásra került sor. A nézők szavazatai alapján Szabó Dávid távozott az X-Faktorból. Ti kit küldtetek volna haza?

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub rtl x faktor xfaktor x-faktor xfaktor 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr394955138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása