HTML

Friss topikok

Az X-Faktor 6. kiesője: a LIKE

2012.11.17. 22:11 bellini

like2_1353186652.jpg_480x275

Múlt héten Fehér Zoli esett ki az X-Faktor adásából, ma este így már csak hét versenyző állhatott színpadra a harmadik X-Faktor szériában. A tét nagy volt, ma este kiderült ki lesz az a hat döntős, aki tovább jut az X-Faktorban.

Kifejezetten gyenge teljesítményeket nyújtottak szombat este az X-Faktor versenyzői, természetesen ma este is volt kivétel. Stone már csak a magyar dalokkal lépes megbírkóznia, a Like még mindig nem ért össze, Szabó Dávid produkcióját csak izmos karjai mentették meg, Zámbó Krisztián még mindig bizonyítani akar, de sehogy sem sikerül neki. Antal Timi profizmusa, és Oláh Gergőőstehetsége viszi az idei év adását, és ezt nem csak én gondolom így. Csupán meg kell nézni az X-Faktor Facebook oldalát, és a produkciók kommentjeit. A nézőknél a vélemény hatalma. Nézd meg újra a szombat esti produkciókat:

A nézők szavazatai alapján a Like és Szabó Dávid kapta a legkevesebb szavazatot. A párbajok sorát Szabó Dávid kezdte, aki Miley Cyrus dalával, a The Climb-al lépett színpadra. A Like Rihanna Russian Roulette című dalával lépett a párbajra. A mentorok úgy döntöttek, hogy a Like-nak kell ma este hazamenni. Ti egyet értetek a mentorokkal? Kit küldtetek volna haza?

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub rtl x faktor xfaktor x-faktor xfaktor 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr24912173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása