HTML

Friss topikok

X-Faktor első kiesője: Kvaka Andrea

2012.10.13. 22:48 bellini

Október 13-án elstartolt az X-Faktor harmadik szériájának első élő adása, amelyben még mind a 12 énekes megmutathatta tehetséget közel 2 millió ember előtt. Az est bővelkedett sikerekben és kudarcokban egyaránt, a közös produkció után ki ki a maga kedvence miatt szoríthatott.

Az est folyamán egyértelműen Antal Timi, Csobot Adél és Oláh Gergő volt a legjobb, de Lass Bea és Szabó Dávid is szépen teljesített. A legszimpatikusabb csapat a Spirit lett, a Like azonban tőlem egy hatalmas Dislike-ot kapna, Kelly Clarkson dalát olyan szinten rontották el, hogy akár ők mehetnek haza elsőként ma este.

Zámbó Krisztián sem nyújtott jó teljesítményt, számos helyen rontott, a magas hangokat alig tudta kiénekelni.

Nézzétek meg ismét a szombat esti produkciókat:

Lass Bea – Speechless

Szabó Dávid – Hero

Csobot Adél – Back it up

Oláh Gergő – Runaway Baby

Spirit – We Are Young

Zámbó Krisztián – Incomplete

Like – What Doesn’t Kill You (Stronger)

Antal Tími – All The Man That I Need

Stone – Nem vagyok tökéletes

Fehér Zoltán – Don’t Let the Sun Go Down on Me

Kvaka Andrea – Sweet Child O’ Mine

P.J.Z. – Let’s Get Started

A nézők szavazatai alapján Fehér Zoltán és Kvaka Andrea indult ma este párbajra. Elsőként Fehér Zoltán kezdte a párbajt Szűcs Judit Mint tegyek, hogy érezd című dalával. Kvaka Andi is magyar dallal indult a párbajban. A lány a végső vallomás című United dallal próbálta meggyőzni a mentorokat.

A mentorok döntése alapján Kvaka Andrea távozik az X-Faktorból. Szerintetek jól döntöttek a mentorok? Jobb volt Zoltán? Ti kit küldtetek volna haza?

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub rtl x faktor xfaktor x-faktor xfaktor 2012 Zámbó Krisztián

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr834846981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása