HTML

Friss topikok

The Voice első meghallgatás - október 12.

2012.10.12. 22:44 bellini

Pénteken este elstartolt a TV2 nagyszabású énekes tehetségkutatója, a Voice. Az első adásban megható és vidám pillanatoknak is szemtanúi lehettek a nézők. Nyolc versenyző örülhetett, a mesterek úgy döntöttek, ők kellenek a show-ba.

Nyolcan jutottak tovább a Voice első adásából. Ők azok, akik csupán a hangjukkal győzték meg a mestereket. Az este végén Caramel örülhetett, ő három versenyzővel a csapatában zárta a napot, míg Mező Misi csupán egy énekest toborzott maga mellé.

Bakonyi Zsolt angliai munkáját adta fel azért, hogy megmérettessen a műsorban, ami jó döntésnek bizonyult, Andrea csapatát erősíti, ahogy Schwartz Dávid is. Gájer Bálint a swing stílusban előadott Moves Like Jagger című dallal győzte megy a mestereket. Bálint pedig úgy döntött, Caramellel szeretne dolgozni. Szintén a legfiatalabb mestert választotta a Fekete Vonat egykori énekesnője, a bámulatos változáson átesett Mohamed Fatima, valamint az extrém külsejű szőkeség, Karai Anna.

Pleszkán Écska először a hangjával, a gombok megnyomása és a fotelek megfordulása után pedig stílusával is magával ragadta a zsűrit. A 22 éves lány Somló Tamást választotta mesteréül. Az adás egyik legnagyobb meglepetését a Szécsi ikrek okozták. Egymás után léptek a színpadra és mindketten elkápráztatták Mező Misiéket, akik először azt hitték, valami tréfa áldozatai és kétszer hallják és látják ugyanazt a versenyzőt. Els őként Saci választotta Somlót, a közvetlenül utána éneklő – és szintén továbbjutó - Böbe pedig Mező Misit. Jövő pénteken a második Meghallgatással folytatódik a The Voice – Magyarország hangja!

2 komment

Címkék: Voice voice tv2

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr54845464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

narmer 2012.10.13. 10:25:00

Suzerintem rettentes volt.Négy idétlen össze nem illiő " mester" 7 millió forintért megjtszotta abazári majmot.Az ikrek olyan hamisak voltak, mint a ház.Semmi megható nem volt az egészben, egy rémes, mesterkélt erőlködés, a talpig teovált Mező beszólásival : "nagy szar" és "fejen rúgsz a bakancsoddal". Szánalmas. Somló eddig lealázta a tehetségkutatókat , most ott rágózott, Maleknak abszolut nem áll jól a jópofizás ,Caramell meg ,mint ítész, hát...A felhozat gyenge, sajna az X Faktor minden faszsága mellett ehhez képest egy profi találmány. Ja és a felvezető reklámjánál erőszakosabbat és ostobábbat ritkán látni.

narmer 2012.10.13. 10:26:38

@narmer: Bocsánat: szerintem
megjátszotta, a bazári
süti beállítások módosítása