HTML

Friss topikok

Ismét nyílt nap a Fogyasztóközpontban - próbáld ki ingyen

2009.10.02. 12:03 bellini

Nyílt napot tartanak 2009. október 5-én, hétfőn reggel 8 órától este 8 óráig Budapesten a Jókai téri Fogyasztóközpontban. 

Ezen a napon mindenkinek lehetősége adódik kipróbálni a Fogyasztóközpont szolgáltatásait ingyen és kaphat egy kis ízelítőt az egészséges életmódból!

A nemcsak nőknek szóló rendhagyó alkalommal minden érdeklődő ingyenes állapotfelmérésen, természetgyógyász által készített ásványi anyag és vitamin szintmérésen vehet részt. 

Lehetőség nyílik a különböző testkezelő gépek kipróbálására, sőt lesz étkezési- és mozgás tanácsadás, de szépségtippeket is adnak az érdeklődőknek. 

Ezzel még nincs vége a sornak, hiszen senkit nem engednek üres kézzel távozni, hiszen kupongyűjteményt és krémmintákat tartalmazó ajándékcsomagokat is kap az, aki ellátogat a helyszínre. 

A szalon Budapesten a VI. kerületben a Jókai tér 3. alatt található. A térítésmentes programon való részvételhez bejelentkezés szükséges, amit a 06-30-866-07-14 számon tehetsz meg. Érdemes sietned, mert csak meghatározott számú vendéget tudnak fogadni.

Senki ne habozzon tehát, vesztenivaló nincs, ki kell próbálni mit kínál a Fogyasztóközpont és élvezni a lehetőséget!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr961422571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása