HTML

Friss topikok

Azfeszt 2009 - 2009. augusztus 19-23.

2009.08.12. 11:33 bellini

Thermal Rock’n’Roll, kultúra, sport, nyárzárás Nyírbátorban
 
Az Azfesztet idén is a Nyírbátori Gyógyfürdő és Kempingben rendezik meg, amely zöld szigetként fekszik Nyírbátor város peremén. A fesztivál ideális levezető a nyári dömping után, és az eddig leginkább különleges atmoszférája és baráti hangulata miatt preferált több napos buli a tavalyi év során nagy változáson ment keresztül. Talán el lehet mondani, hogy ez az ország ledinamikusabban fejlődő fesztiválja. Mára a csodálatos környezet és a magyar zenei élet legnagyobb nevei mellett nagy presztizzsel bíró külföldi bandák is fellépnek. 2009-ben a hardcore legendáktól, a jelenlegi fő kedvenceken át, a feltörekvő, külföldi rock/metal lapok által felmagasztalt csapatokig sok mindenki megfordul.
 
A fesztivál területén 4 színpad és több kiegészítő programhelyszín fogadja az érdeklődőket.
Évek óta az Azfeszt vendége a hazai stand up comedy krémje, így idén is mindenki erősítheti a rekeszizmát a következő fellépők részére: Kovács András Péter, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Dombóvári István, Aranyosi Péter.
 
Külföldi bandák: Agnostic Front (USA), Darkest Hour (USA), Volbeat (DK), Skinred (UK), Enter Shikari (UK), Raunchy (DK), Anti-Flag (USA), Russkaja (A), Deadlock (D), Jaya The Cat (NL), The Toasters (USA), Textures (NL), The Peacocks (CH), The Flatiners (CA), A Wilhelm Scream (USA)
 
Magyar csapatok:Piramis, 30y, Belga, Subscribe, Superbutt, Irie Maffia, Kerekes Band, Fish!, Sub Bass Monster, Kaukázus, Blind Myself, Road, Zuboly, Replika, Insane, Isten Háta Mögött, Folkfree, Óriás, The Idoru, Skafunderz, Neck Sprain, Folk Error, Black-Out, Bridge To Solace, Z.U.P., Carbonfools, Hollywood Rose és még sokan mások…
 
A kemping és strand bejáratánál jól kiépített horgásztó található. A fesztivál területén belül a fesztivál látogatók idén 2 medencében áztathatják magukat a nap 24 órájában, sportolhatnak a strand területén lévő sportpályákon, esetleg részt vehetnek a civil téren kialakuló vetélkedő kavalkádban, vagy paint-ball játékkal erősíthetik csapatszellemüket.
 
Ha valakinek elege lenne már a koncertekből, a strandolásból és a sörből, egész nap közlekedő fesztiválbusszal látogathat be a történelmi városba, ahol olyan helyi nevezetességek várnak rá, mint a Minorita templom, az 1640-ben épült faharangláb, a Református templom, Krucsay oltár és a 2006-ban felújított vár. A fesztivállal egy időben zajló idén már 43. éve megrendezésre kerülő Nyírbátori Zenei Napok elnevezésű komolyzenei hangversenysorozat szintén üde színfoltja a város kulturális életének. Minden komolyzene iránt nyitott Azfeszt bérlettulajdonos 40 %-os kedvezményre jogosult a hangversenybelépők árából. (http://www.nyirbatorizeneinapok.hu/)
 
Bérletek, jegyek kaphatóak a Ticketportál partnerirodáiban illetve az ország összes lottózójában.
Bérlet:  2009. július 11 - augusztus 17-ig 9.500 HUF, a helyszínen (augusztus 19. 10:00-tól) 11.500 HUF
Napijegy: 2009. július 11 - augusztus 17-ig 3.500 HUF, a helyszínen (augusztus 19. 10:00-tól) 4.800 HUF
A fesztivál honlapját www.azfeszt.hu is érdemes figyelemmel kísérni, mert folyamatosan frissül a fellépőkkel és programokkal kapcsolatban.
 
Azfeszt 2009
Időpont: 2009. augusztus 19-23.
Helyszín: Nyírbátor, Gyógyfürdő és Camping

Szólj hozzá!

Címkék: magyar fesztivál buli énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr271304779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása