HTML

Friss topikok

Egy nap hip-hop a Coke Clubban

2009.08.06. 13:33 bellini

Hamísítatlan házibulinak ígérkezik a szombati hip-hop nap a Coke Clubban, freestyle arcok egyedülálló összejövetelének. A különböző stílusok, a hip-hop, a break, illetve a beatbox nagy nevei és szimpatizánsai mutatják meg tudásukat a fehér homokon, a színpadon és a DJ pultban.

A Balaton partjára összehozott zenei kavalkád már reggel 10 órától beindul, dallamos r'n'b és könnyen emészthető rap zenékkel. Oldschool DJ-k indítanak, majd egyre bólogatósabb ütemek szólnak DJ Zefil kezei alól, aki a hazai reggae/dancehall koronázatlan királya. A hangulatfokozásról Qka MC gondoskodik, aki több meglepetéssel is szolgál majd a közönségnek a nap folyamán.

Az estét Revolution, a magyar beatbox zseni indítja egy különleges formációval. Társa, Maestro, hegedűn kíséri a szájdobos egyébként sem egyhangú showját. A felforrósított hangulatot a Sick 7 Break Dance Show tartja fent, akik fittyet hánynak a gravitációra és a testük határaira. A Coke Clubra jellemző egyedi fellépések és különleges formációk sorába ezen a napon beáll az Animal Cannibals is, akik rockosított hip hop-ot mutatnak be. A 8 tagú Rockanrollaz segíti őket ebben. A hajnalig tartó buli hangulatfelelőse DJ Jam-I és a géppuskakezű kongás társa.

Illusztris tehát a fellépők listája, és mivel ez a nap a freestyle jegyében zajlik, a szakma egyéb képviselőivel is biztosan találkozhatunk augusztus 8-án Siófokon. A Freestyle Fest, mint a Coke Club minden programja, természetesen ingyenes.

10:00-16:00 DJ Dobee vs. Gabó - Oldschool DJ meets RNB díva
16:00-20:00 DJ Zefil vs. Musicman - Hip Hop meets Intruments
20:00-20:30 Revolution vs. Maestro - Beatbox meets Violin
20:30-21:00 Sick 7 Break Dance Show
21:00-23:00 Animal Cannibals vs. Rockanrollaz - LIVE Concert
23:00-03:00 DJ Jam-I vs. Kongaman
Hangulatfelelős, házigazda, ceremóniamester: Qka MC
Electronic Beats
A Coke Club és a Deadcode & Friends összehozták a minőségi elektronikus zene legjobb DJ-it, egy igen egyedi bulira a klub fehér homokján, a balatoni éjszakában. Augusztus 7-én, pénteken az Electronic Beats prezentálásában Hot X, Igor Do'urden, Coyote, Collins & Behnam, Junkie & Hawky garantálja majd a minőségi zenét és a jó hangulatot.

SanFranciscoBeat és Nora Naughty zenéire élvezhetjük napközben a forró napsütést és a Balaton frissítő hullámait. A hajnalig tartó bulit ezen az estén is látványos VJ show kíséri a hatalmas LED falakon.
Megint egy nappal több! DJ buli már szerdától.
A szerda esti nyugodt kertmozit felváltja a lemezjátszók sercegése, a tört ritmusok és a LED falon sem vígjátékok futnak, hanem a VJ-k animációi. Augusztus első hetétől kezdődően már szerda estétől vasárnap hajnalig, minden este bulival vár a Coke Club! Akik szerda este a hangulatért felelősek: OMADA és 4533, akik ráadásul egy DJ párbajban hozzák ki a legtöbbet magukból és egymásból.
Egy western, két vígjáték
Hamisítatlan vasárnap esti filmélményt garantál a Coke Club kertmozi felhozatala a következő napokban, ám most nem az otthoni kanapén üldögélve kell a filmeket végigizgulni, hanem a Balaton partján, nyugágyból, a szabad ég alatt.

Nem csak Ennio Morricone felejthetetlen zenéje miatt érdemes újranézni a Volt egyszer egy Vadnyugat című kultikus westernfilmet vasárnap, augusztus 9-én. A következő hetet Greg Beckur (Ben Stiller) nyitja, aki egyáltalán nem egyszerű lánykérésnek fut neki az Apádra ütök című vígjátékban. Kedden este pedig Eddie Murphy és Martin Lawrence szócsatái alatt foghatjuk a hasunkat a nevetéstől az Életfogytig vetítése alatt.

Augusztus 9. vasárnap: Volt egyszer egy Vadnyugat
Augusztus 10. hétfő: Apádra ütök
Augusztus 11. kedd: Életfogytig

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr561292588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása