HTML

Friss topikok

Új HR vezérigazgató-helyettes a Pannonnál

2009.05.28. 17:08 bellini

Június 2-től Anne Birgitte Kverum a Pannon új humánerőforrás vezérigazgató-helyettese. Az új vezető Kőnig Róbertet váltja a tisztségben, aki a Pannonnál töltött közel 15 év után a Telenor Csoporton belül folytatja pályafutását.
 
Anne Birgitte Kverum (57) tapasztalt HR-vezető, 14 éve dolgozik a Telenor kötelékében. 1995-ben, a Telenor Media HR vezérigazgató-helyetteseként csatlakozott a Telenorhoz, majd a Telenor Mobil és a Telenor Privat HR Igazgatóságának vezetője lett. 2000-től alelnökként a Telenor Mobile Communications People&Future csapatát irányította, idén júniusban pedig a People Development vezetői posztjáról érkezik a Pannonhoz.
 
Anne Birgitte Kverum szociológia szakon végzett, majd a közszférában helyezkedett el tanácsadóként, és közben egyetemi tanárként is tapasztalatot szerzett. A Telenort megelőzően Norvégia legnagyobb márkás fogyasztási cikkeket forgalmazó vállalatánál, az Orklánál töltött be vezető pozíciót.
 
Kőnig Róbert 2005 óta a Pannon HR vezérigazgató-helyettese. Vezetése alatt a Pannon számos szakmai elismerést szerzett: elnyerte például a „Legjobb Női Munkahely” különdíját és az „Investor in People” díjat (ez utóbbit két alkalommal is). Kőnig Róbert a Pannon anyavállalatánál, a Telenornál folytatja pályafutását regionális HR üzleti partnerként.
 
„Örömmel köszöntöm Birgittét a Pannonnál. Meggyőződésem, hogy tovább erősíti vezetői csapatunkat, hiszen tapasztalatai és energikus személyisége folytán kiválóan alkalmas a Pannon sikeres működésének támogatására. Egyúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy kifejezzem köszönetemet távozó HR vezérigazgató-helyettesünknek, Kőnig Róbertnek, és sok sikert kívánjak neki új munkájához” – nyilatkozta Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr721149336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása