HTML

Friss topikok

Észak-magyarországi Digiráma pályázat

2009.03.16. 09:38 bellini

A gyöngyösi székhelyű Gyöngyök Kulturális és Közgyűjteményi Központ - Mátra Művelődési Központ) rendezésében a Gyöngyösi Művészeti Hetek egyik eseményeként 2009. április 25-én Észak-magyarországi Digiráma Bemutató megrendezésére kerül sor. A Mátra Művelődési Központ a rendezvény lebonyolítására és szakmai támogatására a gyöngyösi Szempont Fotókört kérte fel.

A pályázaton Nógrád, Pest (Budapest nélkül), Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod- Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megyében élő személyek vehetnek részt.
1.        A digiráma kizárólag az alkotó saját képeiből készülhet. Nem vehet részt a vetítésen olyan pályamű, mely bármely más bemutatón, vagy pályázaton korábban díjat nyert. Nevezési lap nélkül az alkotás nem mutatható be.
2.        A pályamű legfeljebb 4 perc hosszú lehet. Az időtartam a fájl indításakor kezdődik, és a bejelentkező kép visszatérténél végződik. Időtúllépés esetén a pályázó kizárásra kerül. A pályaműveken a mű címének, az alkotó nevének, a hanganyag szerzőjének és előadójának szerepelni kell.                                             
3.        A pályamű tematikájára vonatkozóan nincs megkötés. 
4.        A digirámákat számítógépen futtatható (exe) állományban CD lemezen vagy asztali DVD-n lejátszható formátumban DVD lemezre kiírva kérjük leadni. A hordozón legyen feltüntetve a beküldő szervezet vagy személy neve. A fájl nevének tartalmazni kell a szerző nevét és a mű címét. Egy hordozón több mű is leadható, asztali DVD formátumban menüpontban kérjük a pályaműveket megkülönböztetni. A digiráma mellett kérjük a nevezési lapot tartalmazó fájlt is elküldeni a megadott formátumban.
5.        A pályaműveket legkésőbb 2009. április 17-i beérkezéssel kérjük megküldeni postán vagy elhozni személyesen Gyöngyösre. Az adathordozóval együtt kérjük mellékelni az egyéni jelentkezési lapot kinyomtatott formában.
A beadás helye: „Gyöngyök” Mátra Művelődési Központ
3200 Gyöngyös, Barátok tere 3.
A programról és az egyéb részletekről tájékoztatás kérhető: Kalocsai Mária (37) 312-282,  (70) 866-95-73; Kalácsi René (30) 248-56-37.
6.        A bemutató után a  zsűri meghatározza a pályaművek közül az első három helyezettet, melyek az alábbi díjazásban részesülnek.
1.          helyezett :             25 000,- Ft értékben
2.          helyezett :             15 000,- Ft értékben
3.          helyezett :             10 000,- Ft értékben
7.        A pályaművek a bemutató után, aznap személyesen vehetők át a Mátra Művelődési Központ kapcsolattartójánál. Postázást nem vállalunk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr371004973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása