HTML

Friss topikok

Csapatmunka – zárt körű fotópályázat

2009.03.16. 09:40 bellini

A Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatósága és a DTSE Pécsi Fotóköre Csapatmunka címmel meghirdeti IX. országos fotópályázatát.

A fotópályázat elsődleges célja, hogy pályázóink a Magyar Telekomnál képekkel ráirányítsák a figyelmet a csapatmunka jelentőségére. Arra, hogy mennyire fontos munkatársaink szakmai felkészültsége, az egyes emberek összefogása, mely létre tud hozni egy még eredményesebb nagycsapatot.  A fotóművészet segítségével megmutatni, hogy a hatékony munka miképpen szolgálja partnereinket. A legjobb dolgok csak csapatmunkában születhetnek, legyen az a távközlés területe, vagy egy kórház műtője, vagy a focicsapatok küzdelme a gyepen.  Csapatmunka figyelhető meg az állatvilágban is, ahol a mindennapi falatokért közös összefogásban kell megküzdeni. Sorolhatnánk még tovább az összefogás minden megjelenését világunkban, de azokat már rábízzuk pályázóink leleményességére.
Pályázati feltételek
A pályázaton részt vehet a Magyar Telekom minden munkatársa és nyugdíjasa, akik elfogadják a kiírás szabályait.
Beadható országos pályázaton még nem szerepelt, maximum 10 db, bármilyen technikával készült színes vagy fekete-fehér papírkép A/4-es méretben. Digitális fájl formában beküldött munkákat nem áll módunkban elfogadni. A pályamunkákat paszpartu nélkül, lehetőleg vékony, 2mm-es fehér szegéllyel kérjük beküldeni, sérülésmentes csomagolásban. A beadott képek hátoldalára kérjük ráírni a mű címét, a szerző nevét, lakcímét és telefonszámát. A képeket független zsűri bírálja el, melyben neves fotóművészek is részt vesznek. A fotókat a belső média mellett az ország több városában, vándorkiállítás keretében is bemutatjuk a kollégáknak, így az elfogadott képeket csak ez után tudjuk visszaküldeni.
Beküldési határidő:  2009. április 20.
Nyilvános zsűrizés:  2009. május eleje
A kiállítás megnyitása: 2009. május közepe
Díjazás:
I. díj:  20. 000 Ft értékű fotóvásárlási és könyvutalvány
II. díj: 15. 000 Ft értékű fotóvásárlási és könyvutalvány
III. díj:10. 000 Ft értékű fotóvásárlási és könyvutalvány
2 db különdíj könyvutalvánnyal
A pályázaton történő részvétellel az alkotó hozzájárul, hogy a képeket a pályázatot kiírók további rendezvényeken, valamint nyomtatott és elektronikus kiadványaiban térítésmentesen - a szerző megjelölésével- felhasználhatja.
A pályázati alkotásokat a  Magyar Telekom DTSE Pécsi Fotóköre 7602 Pécs Pf.: 256 címre kérjük beküldeni.
További információ Szendrő László fotókör vezetőtől a 72/318-215 telefonszámon kérhető.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr951004976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása