HTML

Friss topikok

Laci betyár disznót vágott

2009.03.06. 10:30 bellini

Péntek este Laci betyár látta vendégül a Hal a tortán e heti sztárszakácsait. A mulatás nagymestere úgy gondolta, igazi, hamisítatlan magyar vacsorát varázsol az asztalra. Laci betyár disznót vágott, de gondolt Joshi Bharat-ra is, így a vegetáriánus műsorvezető sem maradt éhen.

Laci betyár megdolgozott a vacsoráért: disznót vágott, perzselt, bontott, kolbászt töltött. „A mulatság, a pálinka, a bor, a magyaros ízek mindig is közel álltak hozzám. Éppen ezért gondoltam, hogy egy jó kis disznótoros biztosan tetszeni fog a társaságnak.” – mondta Laci betyár.

– „Mivel hétfőn Joshi is gondolt ránk és készített húst, én is megleptem őt. Rántott gomba készült, de evett a párolt káposztából is. Majdnem a hájas tésztából készült süteményt is megkóstolta, de rászóltam, hogy ne egye meg, hiszen abban sertés háj is van.” – tette hozzá az énekes.

Rékát elrabolják a betyárok, Gábor lóháton indul a disznóvágás helyszínére, bőven van izgalom. „Szerintem mindenkinek tetszett ez a mulatós hangulat. Még Joshi is jól érezte magát és felvette a ritmust, pedig ő nem is iszik alkoholt.” – mesélte Laci betyár, aki Bunyós Pityut és Komáromi Pistit is elhívta énekelni, de ez már tényleg csak Hal a tortán!

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr93984881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása