HTML

Friss topikok

2008 Top 5 bulvár híre

2008.12.17. 08:50 bellini

Ez az év nem volt épp gyengéd idegeinkkel és szívünkkel. 2008 mindjárt a legelején sokkoló hírekkel kezdődött, ami a hírességeket illeti. Sok válásra és szakításra került sor, és sok olyan esemény történt ami sokkolta a világot. Ti döntitek el melyik a legsokkolóbb, így néz ki az én toplistám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


5. Ellen DeGeneres és Portia de Rossi házassága

Miután több éven át kitartóan harcolt a melegek és leszbikusok jogaiért, Ellen végre elvette barátnőjét, a szépséges Portia de Rossit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


4. Beyonce és a hónaljkutya
Nem írtam az akkori eseményről, mert mindenki ezen csámcsogott... ami nem azt jelenti, hogy nem lepődtem meg rajta. Valahogy a férfiak esetében elviselem a hónaljkutyát, de a nők esetében kimondottan visszataszítónak és undorítónak találom. Képzeld csak el egy meleg nyári napon...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


3. Ricky Martin apuka lett

J.Lo után Ricky Martinnak is ikrei fogantak... kémcsőben. Miközben a nők legnagyobb része gyereket szeretne Rickytől, ő egy béranya segítségével lesz apuka. De azért örülünk neki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2. A terhes férfi

A nőből férfivé vált Thomas Beetie boldog családban élt feleségével Nancyvel, amikor kiderült terhes. A pár azóta még boldogabb, hiszen megszületett kislányuk, akit Susannak neveztek el. Történetünk azóta bejárta a földet, sőt Thomas második gyerekével terhes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1. Heath.. no more

Mindjárt az év első eseményeként elhunyt a tehetséges színész, Heath Ledger. A sors iróniája, hogy legjobb szerepének bemutatóját már nem érhette meg. Heath akár Oscar díjat is kaphat a The Dark Knight című filmben nyújtott briliáns alakításáért. R.I.P.

Szavazz te is az év legmeghökkentőbb bulvár hírére

4 komment

Címkék: celeb bulvár sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3827530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.17. 13:34:35

5. hír: Szerintem az átlagmagyar nem tudja, kik ezek.

4. hír: Ez mitől hír?

3. hír: Ha Ricky Martin végre el is ismerte volna, hogy meleg, az már valami lenne, de így? Csak további spekulációkra ad okot.

2. hír: Nagy az Isten állatkertje. Egyesek mit meg nem tesznek egy kis figyelemért!

1. hír: Ez bulvár? Nem is tudom, azt csináltak belőle, mert a család nem szerette volna, ha kiderül, Heath drogozott. Nagy kár érte, a generációnk egyik legtehetségesebb színésze volt.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.12.17. 13:44:30

ezek közül csak arról tudtam, hogy Heath meghalt de az meg nem igazán velvet.hu kategória.

KopaszMercis 2008.12.17. 15:17:53

Nyilvan heat ledger...
kit erdekel egy csomo buzi meg egy terhes ferfi?
süti beállítások módosítása