HTML

Friss topikok

ÜNNEPI DOBRÁDY ÁKOS-KONCERT A SYMBOL BUDAPESTBEN!

2008.12.11. 19:19 bellini

Dobrády Ákos két éve jelentette meg első nagysikerű szólólemezét "Fekete gyémánt" címmel. Ákos a Symbol Budapestben 2008. december 27-én megrendezendő ünnepi koncerttel zárja le szóló pályafutásának első felvonását. Ákossal hol máshol, mint a buli helyszínén, a Symbolban beszélgettünk a karácsonyról és az előtte álló feladatokról.

Két éve jelent meg első szólólemezed. Hogyan értékeled az elmúlt időszakot?
- A TNT búcsúkoncertje után egy évvel készítettem el első szólólemezemet. Az elmúlt időben egy kicsit elbújtam a nagyvilág elől, de idén megtörtük a csendet zenekarommal. Országszerte koncerteztünk, és tavasszal három telt házas előadást tartottunk a Symbol Budapestben, melynek sikerein felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy az év végén ugyanitt zárjuk az évet egy ünnepi koncerttel. Ez az este lesz szóló pályafutásom első felvonásának záróakkordja, mert utána stúdióba vonulunk és nekilátunk a tavasszal megjelenő új album dalainak felvételéhez.

Milyen meglepetéseket tartogat a decemberi koncerted?
- A koncertre rögtön a karácsonyi napok után kerül sor, ezért az ünnepi hangulatban olyan dalok is fognak szerepelni a repertoárban, melyeket eddig nem halhatott tőlem a közönség. Gondolok itt az ünnepek idején a rádiók által nagyon kedvelt dalomra, az "Ünnep"-re. Aztán mivel hamarosan átlépünk az új évbe, ezért a pörgős, pezsgős dalokkal előszilveszteri hangulatot fogunk varázsolni a koncertterembe.

Hogyan készülsz a karácsonyra?
- A karácsonyi ajándékok ötletgazdája én vagyok, de a nagy bevásárlást a szüleimre bízom, mert nem szeretem a bevásárlóközpontok zsúfolt üzleteit. A szentestét a testvérem családjánál töltjük szüleimmel, ott jön össze a család, mert ilyenkor késő estig beszélgetünk az ünnepi asztal mellett, és együtt élvezzük a gyerekek örömét. A koncert előtti napon nagy feladatom lesz: brownies süteményt fogok sütni rajongóimnak. Ugyanis megígértem a legutóbbi koncerten, hogy a vacsoracsatában készített süteménnyel lepem meg őket. Azt nem tudom ígérni, hogy mindenkinek jut, de aki siet, biztosan megkóstolhatja majd. Ezúton pedig szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkinek békés és boldog karácsonyt kívánjak!

Találkozunk az ünnepi koncerten a Symbol Budapest Live Music Clubjában!

Időpont: 2008. december 27., kezdés: 21:00
Hely: Symbol Budapest - Live Music Club
Jegyár: 2500 HUF

Jegyek kaphatók:

  • a TICKET EXPRESS jegyirodáiban és országosan az EVENTIM hálózatban
    Központi jegyiroda: 1061 Budapest, Andrássy út 18.
    Tel: +36 30 30 30 999 (hétköznap 9-18)
    www.tex.hu
  • Symbol Budapest
    1036 Budapest, Bécsi út. 56.
    (a Kolosy tértől 150 méterre, az Új Udvar bevásárlóközpont oldalán)
    www.symbolbudapest.hu

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert énekes buli

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32817716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása