HTML

Friss topikok

Pinkben és feketében ünnepelt Kustánczi Lia

2008.12.11. 12:47 bellini

Limuzinnal érkezett a csodálatosan feldíszített party-helyszínre a 25. születésnapját ünneplő Kustánczi Lia. Legközelebbi barátaival már az elegáns autóban hangolódtak az estére, Lia fülig érő szájjal, ám némi aggodalommal szállt ki a járműből, „vajon minden jól sikerül az este folyamán?”. Mára megnyugodhatott, minden a legnagyobb rendben zajlott. Rendkívüli ajándékokkal, élményekkel térhetett haza, s büszkén, tudva azt, hogy több száz ember tartotta fontosnak, s őt ünnepelte azon az éjszakán.

Fotósok serege várta a Citadella Garden bejáratánál az ünnepelt modellt. Kustánczi Lia hercegnői eleganciával lépett ki a hófehér limuzinból talpig pinkben és feketében. A meghívóban feltüntetett dress code-nak eleget téve, a vendégsereg szinte kivétel nélkül feketében és rózsaszínben érkezett. Zimány Linda például fekete bőrszerkót viselt, hozzá pedig élénk színű pink rúzst választott, hogy ő se lógjon ki sorból.

Kustánczi Lia jelesre vizsgázott vendéglátásból, hiszen igazi finomságokkal, remek italokkal, és izgalmas programokkal készült, hogy minden meghívott jól érezze magát. Paul Escape kártyatrükkökkel szórakoztatta vendégeket, míg Lia barátnői a Misso legújabb kollekcióját viselve divatbemutatóval készültek.

Természetesen a születésnapi torta sem maradhatott el, Kustánczi Lia pink-fekete tortájából minden vendég örömmel falatozott.

2 komment

Címkék: esemény celeb sztár hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr60817064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az 2008.12.11. 13:53:47

Es mije volt fekete, a bugyija?

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.12.17. 13:48:50

az a sokszor emlegetett limuzin bárkinek bérelhető olyan 15ezerért/óra :)
süti beállítások módosítása