HTML

Friss topikok

Gőzerővel készül Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János

2008.12.11. 12:26 bellini

Gőzerővel készül Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János, hogy január 5-től minél szórakoztatóbb reggelek várják a Danubius Rádió hallgatóit. A megújult ébresztő műsor egyik legfontosabb kelléke természetesen továbbra is a humor lesz, ahogy azt már megszokhattuk a fiúktól korábbi műsoraikban.

 

Már nem titok, hogy január 5-től megújult hármas vezeti a Danubius Rádió reggeli műsorát. Rákóczi Ferenc megszokott és hallgatók által oly kedvelt hangja kiegészül két újabb közönség kedvenccel: Sebestyén Balázzsal és Vadon Jánossal. Az RTL Klub két műsorvezetője már összeszokott párost alkotott a Celeb vagyok, ments ki innen adásaiban! ám közös rádiózás mindannyiuknak új terep lesz. Mint Balázs és János elmondták, a tőlük megszokott humort hozzák majd, és minden esetben önmagukat adják. „Nem játszunk szerepet, olyanok leszünk, amilyenek valójában vagyunk – jelentette ki Vadon János. – Ez a munka a képernyőzés után számunkra is komoly kihívás lesz, hiszen a rádióban a közönségünk szeme előtt nem peregnek képek, így a mondanivalónkra is jobban koncentrálnak, ami ránk nézve komoly felelőséggel jár. Természetesen egy reggeli ébresztő műsor legfőbb célja az, hogy szórakoztassuk a hallgatókat, és ezért mindent meg is fogunk tenni, de reménykedem abban is, hogy a poénok mellett magvasabb gondolatokat is közvetíthetünk majd a hallgatók felé, és ha a jóleső reggeli nevetések közepette például a környezetvédelemért is tehetünk egy kicsit, akkor leszek igazán elégedett”

 

Sebestyén Balázs szintén nagy várakozásokkal néz a január elé, ugyanis Jánoshoz hasonlóan ő is úgy gondolja, a megújult reggeli műsorban jobban megmutathatják valódi énjüket, mint valaha: „A rádiózást azért szeretem, mert a legszemélyesebb műfajnak tartom. Igaz, hogy legbelül mindig is egy tévés leszek, aki rádiózik, de annál inkább nagyra értékelem a lehetőséget, hogy egy ilyen fórumon is megmutatkozhatom. Míg a tévében az ember csak egy oldalát mutathatja meg, hiszen jóval kötöttebb műfaj, a rádióban lehetőségünk adódik arra, hogy a napi történésekre reagálva saját véleményt hangoztassunk, és a hallgatóinkat is elgondolkoztassuk.”

 

S hogy milyenek lesznek a reggelek Balázs szerint a Danubius rádióban januártól? „Igazi interaktív, hallgatóbarát műsort akarunk készíteni. A hangvétele pedig hasonló lesz ahhoz, amit a Celeb vagyok, ments ki innen -ben megszokhattak tőlünk, szóval sem magunkat, se másokat nem kíméljük majd a véleményünkkel.”

Szólj hozzá!

Címkék: rádió

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88817031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása