HTML

Friss topikok

MARK - Új album & karácsonyi videoklip!

2008.12.10. 17:56 bellini

Mark másfél évvel a "Ments meg szerelem" óriási sikere után idén november végén "Nem elég" címmel vadonatúj albummal lepte meg a rajongókat. A legnevesebb hazai díjakat (VIVA Comet, Fonogram, BRAVO Otto, Popcorn) besöprő kamasz fiúból a szemünk előtt ifjú férfi vált, aki ezúttal egy gyönyörű karácsonyi dallal és egy remek új albummal jelentkezik.

Mark elkészítette legújabb, karácsonyi hangulatú videoklipjét - kifejezetten a rajongói kívánságoknak és nyomásnak eleget téve - a "Szeret-e más" című dalhoz. A csodaszép felvétel Mark vadonatúj, a napokban megjelent második albumán is hallható. A dal szerzője Figge Boström, akinek nevéhez olyan együttesek slágerei fűződnek, mint a Westlife, az Ace of Base, Emilia vagy épp az Alcazar.

A "Szeret-e más" különlegessége, hogy Mark a felvételt a Fool Moon acapella együttessel közösen adja elő. A Fool Moon 2001-ben alakult, 2005-ben a grazi Ward Swingle Acapella verseny első helyezettje lett, mellyel a kontinens legjobb vokálegyüttese címet nyerte el. 2006-ban a világ legjobbjai közé emelkedtek azzal, hogy Taiwanon a VI.Nemzetközi Acapella versenyen első helyezést értek el.

Mark megmaradt a dallamos popzene világánál, de ezúttal már rockos elemek is hallhatók a dalokban - így foglalhatjuk össze röviden az új lemez irányvonalát. Ahogy az énekes változott, a stílus is érettebb lett. A szövegvilágot természetesen ezúttal is a romantika jellemzi. A tizenhárom dalt tartalmazó album már előszele lehet Mark nemzetközi szárnypróbálgatásának, hiszen öt dal angolul került rögzítésre.

A korong zenei producere és első számú zeneszerzője ezúttal is Szabó Zé volt, rajta kívül neves svéd szerzők komponálták az egytől egyig slágergyanús dalokat.

A felfokozott érdeklődéssel várt második Mark CD már megtalálható a boltok polcain, a karácsonyi szezon egyik legígéretesebb darabja!

Szólj hozzá!

Címkék: zene énekes album videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr29815476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása