HTML

Friss topikok

Magyar hírességek tesztetlték a Need for Speed Undercover-t

2008.11.25. 11:11 bellini

Az ősz legjobban várt számítógépes játékát, a Need for Speed Undercover-t a hétvégén bárki kipróbálhatta. Az autós üldözés izgalmaira hazai hírességeink is kíváncsiak voltak, így elsőként tesztelték, mit tudnak a legjobb verdák a képernyőn. Gáspár Laci annyira átszellemült, hogy saját autóján is visszaköszön a játék egy-két képe.

 

Az Electronic Arts a Need for Speed sorozat tizenharmadik epizódját Budapesten egy látványos, sztárokat felvonultató rendezvényen mutatta be. A kitelepített játékkonzolok mögött olimpikonunk, Cseh Laci is megmutatta, mit tud. De versenybe szálltak a hölgyek is. A királynő, Dammak Jázmin kicsit bátortalanul kezdett neki a virtuális vezetésnek, de végül bele lendült az üldözésbe, akárcsak a Zanzibar énekesnője, Terecskei Rita.

 

„Szeretek vezetni és játszani is, így ez nagyon tetszik. Sajnos kevés időm van az ilyesmire, pedig nagyon ki tud kapcsolni akár egy ilyen autós üldözés, akár egy logikai játék.” – mesélte Rita.

 

Gallusz Niki, Szorcsik Viki és Csifó Dorina is bebizonyította, a lányoknak van keresnivalójuk a volán mögött, akár a virtuális világban is. Kovácsovics Fruzsi kedvesével, VIVA Ben-nel hadakozott picit a kormányért, Csordás Tibi is száguldozott picit, de egyikük sem bizonyult jobbnak a köztudottan autó-őrült Gáspár Lacinál. Az énekes ráadásul saját négykerekűjét is a játék szellemében díszítette fel.

 
Ezen a hétvégén bárki a sztárok helyébe kerülhet és kedvére tesztelgetheti a Need for Speed Undrcover-t. Az autós üldözés ezúttal a Westend City Center-ben folytatódik a kitelepített konzolokon.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr26787404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása