HTML

Friss topikok

Öltözz egyetemistának - Fotópályázat középiskolásoknak

2008.11.24. 12:21 bellini

Öltözz egyetemistának! - A Szegedi Tudományegyetem fotópályázatot hirdet középiskolások számára.
 
Szerinted hogy néz ki egy szegedi egyetemista? Hogyan öltözködik? Milyen a haja? Mi van a kezében? Mit tart a táskájában? …
És azt elképzelted már, hogy fogsz kinézni, ha egyetemista leszel?
Most itt az alkalom, hogy szabadjára engedd a fantáziádat, kibontakoztasd kreativitásodat, megmutasd az ötleteidet!
 
 
A játék leírása és szabályai
 
A feladat nagyon egyszerű. Képzeld el, hogy néz ki egy egyetemista, vagy azt, hogy te hogy fogsz kinézni egyetemistaként. Öltözz be az elképzeléseidnek megfelelően, és kérj meg valakit, hogy fotózzon le. Ezt követően már nincs is más dolgod, csak címet adni, majd elküldeni a képet nekünk. Utána pedig várni, míg a zsűri tagjai közös nevezőre jutnak a sok színvonalas alkotás értékelésekor.
Fontos: A jó ízlés határait sértő fényképeknek semmi esélyük a győzelemre.
 
A játék szervezője a Szegedi Tudományegyetem Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.
 
Az elkészült alkotásokat a pr@rekt.u-szeged.hu címre várjuk. Az üzenet tárgyához írd be, hogy „Öltözz egyetemistának!” Ne feledkezz el arról sem, hogy kiderüljön a levélből, ki vagy, melyik iskolába és melyik osztályba jársz, valamint melyik szakra (szakokra) szeretnél jelentkezni! A kép címét is írd meg nekünk! Kérjük, hogy írd meg a telefonszámodat is, így ha Te leszel az egyik díjazott, gyorsan és könnyen tudunk értesíteni.
 
A nyereményjátékban bármelyik középiskola bármelyik diákja részt vehet, kivéve az SZTE Marketing és Kommunikációs Igazgatósága munkatársainak, az SZTE Ajándékbolt munkatársainak és a zsűri tagjainak közeli hozzátartozói, a Ptk. 685 § (b) bekezdésének megfelelően.
 
Hogy mivel jutalmazzuk a legjobb alkotásokat?
1. helyezett: 25 ezer Ft értékű SZTE-s ajándékcsomag
2. helyezett: 15 ezer Ft értékű SZTE-s ajándékcsomag
3. helyezett: 5 ezer Ft értékű SZTE-s ajándékcsomag
 
A nyeremények készpénzre és más nyereménytárgyra nem válthatók át és nem ruházhatók át.
 
Egy tanuló több képpel is pályázhat, és egy képnek több alkotója is lehet. Arra azonban figyeljetek, hogy az alkotásokat díjazzuk, nem az alkotókat, tehát ha „több szerzős” kép nyer, az ajándékcsomagon az alkotóknak kell osztozniuk.
 
Beküldési határidő: december 31.
 
 
A fényképeket háromtagú zsűri fogja elbírálni.
 
A nyerteseket telefonon vagy e-mailben értesítjük. A díjazott alkotásokat, az alkotójuk nevét, iskolájukat és osztályukat pedig január 15-én közzétesszük honlapunkon.
 
A nyereményeket postán juttatjuk el a díjazottaknak, vagy átvehetők személyesen a Szegedi Tudományegyetem Marketing és Kommunikációs Igazgatóságán.
 

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77785663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása