HTML

Friss topikok

Díjnyertes amerikai blues banda Budapesten

2008.11.18. 10:19 bellini

A blues szerelmesei ismét nagy bulira készülhetnek. November 25-én érkezik hazánkba a The Sean Carney Band tagjai. A 2007-ben számos szakmai elismerést begyűjtő csapat idén már másodszor turnézik Európában és szerencsére most Budapestet sem hagyják ki.

 

Sean Carney fiatalkorát zárt ajtók mögött, tanulással töltötte, illetve kedvencei koncertjén szívta magába a blues-t. Huszas éveiben koncerteket szervezett, a blues-ról írt, rádióadást vezetett, tehát mindent tud a blues-ról, amit tudni lehet. Colombus-ban olyan zenészekkel játszott együtt, mint Christine Kittrell-el, Hank Marr-al, Jimmy "T-99" Nelson-nal, Willie Pooch-al, Big Joe Duskin-nal, Joe Weaver-rel és Johnnie Bassett-el. 1998-ban jelent meg az első CD-je Provisions címmel, amelyen a R&B királynő, Christine Kittrell utolsó felvételét is hallhatjuk. Azóta több lemezen és sikeres koncerten is túl van. 2007 nyara mozgalmasra sikeredett Carney számára, hisz fesztivál fesztivált követett. A bulik lendülete kitartott erre az évre is. Tavasszal már Európában koncertezett a csapat, de akkor elkerülték a magyar fővárost. Szerencsére most nekünk is megmutatja az Alcatraz színpadán Sean Carney, hogy mit tud.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert buli énekesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70775027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása