HTML

Friss topikok

Juanes öt Latin Grammy Awards díjat nyert

2008.11.14. 11:11 bellini

A kolumbiai származású Juanes lett a Latin Grammy Awards díjátadó nagy nyertese, melyet csütörtök este rendeztek Houstonban. Az énekes öt trófeát vihetett haza.

Houston városa adott otthont idén a Latin Grammy Awards díjátadó gálájának. Az eseményen jelen voltak Latin Amerika és Spanyolország legismertebb zenészei.

A legnagyobb feltűnést Juanes keltette, aki az este során öt trófeával lett gazdagabb, köszönhetően La Vida Es Un Ratico című albumának. Az énekes eddig 17 ilyen kitüntetéssel büszkélkedhet, ezzel pedig rekorder.

Legújabb albuma, a La Vida Es un Ratico elnyerte a Legjobb album, a Legjobban eladott album és a Legjobb dal nevű kitüntetéseket.

"Elégedett vagyok az életemmel, a zenémmel, Istennel és az akadémiával" - nyilatkozta Juanes, akit a Houston Chronicle Bono másához hasonlított, hiszen Juanes is kiveszi részét a humanitárius tevékenységekből.

A 25 éves Puerto Rico-i Kany Garcia elnyerte a Legjobb debütáns és a Legjobb pop énekenső trófeákat, Cualquier Dia (2007) című albumáért.

Gloria Estefan énekesnőt a 2008-as év Latin Grammy Művészének nevezték ki, ezzel pedig az első nő, aki elnyeri ezt a kinevezést. Estefan az első olyan latino énekesnő aki a 80-as években betört az amerikai toplistákra, a Miami Sound Machine csapattal közösen.

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény énekes díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr63768563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása