HTML

Friss topikok

Újabb botrány: Christina Aguilera vs. Lady Gaga

2008.11.13. 13:50 bellini

Igencsak meglepő kijelentéseket tett Christina Aguilera Lady Gagaról, ami felborzolta a kedélyeket az óceánon túl. Miután megváltoztatta hajstílusát, X-Tina egyre jobban hasonlít az énekesnőre.

Egyre jobban hasonlít Christina Aguilera Lady Gagara, még a haját is az énekesnő stílusához igazította, amikor azonban hozzá hasonlítják, határozottan elutasítja a hasonlóságot.

Az énekesnő jelenleg új albumán, a Keeps Getting Better - A Decade Of Hits-en dolgozik, így nem volt ideje rákeresni az interneten Lady Gaga személyére, hiszen a Los Angeles Times egyik interjújában kifejtette, kételkedik riválisa nőiességében.

"Tudód, érdekes, hogy felhoztad ezt. Ezt az embert (sz.k. Lady Gaga) nemrég említették nekem. Hogy őszinte legyen, nem igazán tudom ki ő. Nem tudom ha férfi-e vagy nő. Nem vagyok benne biztos. Nem időzöm sokat az interneten, így azt hiszem védve vagyok." - nyilatkozta Aguilera, amikor a riporter arról kérdezte, mit mond azoknak akik Lady Gagahoz hasonítják.

A Blender Magazine Lady Gaga véleményére is kíváncsi volt és megkérdezte, milyen véleménnyel van Christina Aguilera Video Music Awards-os szerepléséről.

"Sokan azt mondják, hogy ő (Christina Aguilera) az én stílusomat másolja dalaiban. Azt hiszem van némi hasonlóság, de nem mondanám, hogy lemásol. Ez a stílusú dance zene igencsak népszerű lett és nem hibáztatom, hogy ő is ezzel jön. Fellépése nagyszerű volt, a Keeps Getting Better pedig egy forró dal." - nyilatkozta Lady Gaga udvariasan.

Szólj hozzá!

Címkék: botrány sztárok celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr68767018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása