HTML

Friss topikok

P. Diddy a CSI: Miami helyszínelőkben

2008.11.13. 18:53 bellini

P. Diddy amerikai rapper, jövő évben a CSI: Miami helyszínelők című sorozatban fog feltünni, ahol egy szövetségi ügynök bőrébe bujik. A történet a Miami kriminalisták egyik esetét mutatja be.

A hírt, miszerint a rapper is szerepelni fog a sorozatban, az Entertainment Tonight nevű műsorban jelentették be. Diddy karaktere konfliktusba keveredik, a David Caruso által megformázott Horatioval és csapatával.

A sorozat két részét 2009 elején mutatják be az Államokban.

P. Daddy, igazi nevén Sean Combs nem idegen a film világában, több filmben játszott már, mint pl. a "Death of a Dynasty", vagy a Szörnyek keringője.

A 39 éves rapper nemrég bejelentette, egy romantikus komédia forgatókönyvén dolgozik, melynek főszereplője Sienna Miller lesz.

Sean "Diddy" Combs Hollywood egyik legismertebb zenemogulja, karrierje során egy Grammy díjat is sikerült elnyernie. Többek között övé a Bad Boy Records lemezkiadó cég, évi vagyonát pedig 358 millió dollárra becsülik, ezzel ő a második leggazdagabb rapper.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film celeb sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr86767578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása