HTML

Friss topikok

Kastélyban várta vendégeit Novák Angéla

2008.11.13. 09:50 bellini

Császári hangulatban telt az este a Hal a tortán csütörtöki adásában Novák Angélánál. Kedvence ugyanis a barokk kor, így nemes egyszerűséggel kibérelt egy kastélyt, és ott rendezte a vacsoráját. Apródok ugráltak körülötte a konyhában, a lányokat pedig koronával ékesítette, és látványos estélyi ruhákba öltöztette.

 

Novák Angéla számára nem is kérdés, hogy barokkos hangulatban rendezze meg a vacsoráját, mert mániája ez a korszak. Olyannyira, hogy az adás elején meg is mutatja: még a 27 négyzetméteres lakása is úgy van berendezve, mint egy barokk palota. De a vendégeket végül nem ide, hanem egy igazi kastélyban invitálja, amit egy ingatlanostól bérel. S hogy teljes legyen az összhatás, vendégeinek nagyestélyi ruhákat küldet, hogy azt viseljék a vacsora alatt. A főzéshez pedig apródokat fogad, hiszen az mégsem járja, hogy a kastély konyháján az úrnő tevékenykedjen! De azért ő maga is aktívan kiveszi a részét főzésből, nem engedi ki a kezéből az irányítást. Már a bevásárlásnál is az apródok segédkeznek, de azért a konyhában adódnak kalamajkák, a szűrőkanalat például először fel sem ismerik.

 

Érkezésnél a lányok belebújnak a kiválasztott ruhákba, de először nem igazán tetszik nekik a helyzet, kényelmetlenül érzik magukat. A hét fáradtsága kezd kijönni rajtuk, nyafognak, így kicsit holtpontra jut a hangulat. Emiatt a beszélgetés is nehezen indul, de végül mégis megered a nyelvük, még a nem-átalakító műtétjéről is kifaggatják Angélát, és a pasikról is.

 

„Arra számítottam, hogy jobban díjazzák majd a szép ruhákat – szomorkodott Angéla. – Hiszen mindannyian a showbizniszben tevékenykednek, egy ilyen kis jelmezes játék igazán testhezálló lehetett volna. Egyébként is jól esik néha egy kicsit csillogóbbnak lenni, mint a hétköznapokon. Mégis, annyira nem voltak lenyűgözve, inkább teherként élték meg a dolgot. De végül azért a tiarákat, amiket ajándékba adtam – és egyébként eredetileg meg akartam koronázni őket – maguktól is szívesen a fejükre tették.”

 

Vacsora közben két apród is táncol a lányoknak, Angéla pedig énekel, amíg a lányok körülötte keringőznek, így nagyon látványosan ér véget az este. „Ez az utolsó tánc különösen szép pillanatként maradt meg számomra – mondta Angéla. – Remélem, hogy ekkorra már a lányok is jobban élvezték az estét!”

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 tv show hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr54766602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása