HTML

Friss topikok

Ismét terhes Thomas Beatie, a terhes férfi

2008.11.13. 20:52 bellini

Ismét gyereket vár Thomas Beatie, akit azután ismert meg az egész világ, hogy idén életet adott első gyermekének. Beatie június 29-én szülte meg első gyermekét, Susant.

Ismét terhes a világ leső férfija, aki idén júniusban hozta világra első gyermekét, adja hírül az ABC News. Thomas Beatiet hormon kezelések segítségével vált férfivá, viszont megtartotta női nemi szerveit.

Beatie miután szült, nem akart visszatérni a férfi hormonok szedésére, mert szeretett volna még gyereket. "Jól érzem magam." - nyilatkozta. "Megcsináltattam az analíziseim és minden rendben" - tette, hozzá a férfi, akinek szülését 2009 június 12-re programozták.

Susan születése természetes úton történt, Beatie 40 órán át vajúdott, gyermeke köldökzsinórját felesége, Nancy vágta el.

Beatie idén tavasszal vált szinte azonnal híressé, miután megjelent róla egy hír az újságban. Azóta a férfi Oprah műsorában is megjelent, sőt szüléséről könyvet is ír.

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92767800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása