HTML

Friss topikok

Élő koncerttel ünnepel a YouTube

2008.11.13. 13:20 bellini

November 22-én elő koncertet szervez a világ legnagyobb videómegosztó oldala, a YouTube, San Franciscóban, ezzel pedig nemzetközi sikerét szeretné megünnepelni.

"A YouTube egy olyan platform, ahol a hírességek és az anonimok egyaránt ugyan azt a színpadot használják, a YouTube Live éppen ezt az ötletet ötvözi" - nyilatkozta Chad Hurley.

A koncert, melynek időtartama megközelítőleg két óra lesz, élőben fog majd közvetíteni az online oldalon. A live show keretén belül hírességek, de a YouTube sztárjai is feltűnnek majd.

A zenészek között feltünik majd Will.i.am, Akon, Bo Burnham, Spinto Band, Katers17 és Katy Perry is. Az eseményre San Franciscóban kerül sor, a Fort Mason Centerben.

A YouTube videómegosztó azután vált igazán népszerűvé, hogy 2006-ban felvásárolta a Google. Nemrég a FremantleMedia bejelentette, hogy megnöveli videóinak számát az oldalon, ugyanakkor a Google és az MGM olyan szerződést írt alá, melynek következtében az oldalon követhetjük majd nyomon a Metro-Goldwyn-Mayer Studios filmjeit és műsorait.

Szólj hozzá!

Címkék: video youtube hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97766966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása