HTML

Friss topikok

Franciska elütötte Sidit

2008.11.12. 09:54 bellini

Az MTV műsorvezetője elütötte a Zanzibar gitárosát, Sidit. Persze a zenésznek semmi baja nem esett. Franciska csupán a Mafia, Sidi új zenekarának videóklipjében kapott kegyetlen szerepet, amit boldogan vállalt el.

 

Sidlovics Gábor a Zanzibar mellett meg szerette volna mutatni durvább, metálosabb zenei világát is, ezért alapította meg a Mafia-t. A zenekar bemutatkozó klipjébe a fiúk öt hiteles, igazán rockos csajt válogattak be, így esett a választás a Music Television műsorvezetőjére, Franciskára is.

 

„Ő egy nagyon szemrevaló, csinos lány. E mellett pedig a laza, rockos vonulatot képviseli, ezért szinte egyértelmű volt, hogy ő legyen az öt gázoló lányból az egyik.” – mesélte Sidi.

 

A sztori szerint a ’Gépnek pont jó’ kisfilmjében a zenekar öt tagját egy-egy lány üti el. Franciska boldogan vállalta a kissé kegyetlen szerepet.

 

„Jó volt ez a forgatás, bár kicsit izgultam, mert senkit nem ismertem. De aztán fény derült a közös szálakra, Sidivel és a többiekkel is. Kimondottan élveztem a forgatást, bár mi csak pár órát töltöttünk ott délután, a többiek pedig hajnali öttől dolgoztak. ” – mesélte a gaz gázoló, aki elmesélte azt is, hogy a kocsit valójában nem is ő vezette. – „Az öt kocsit profik vezették, de nagyon vicces volt, amikor megindultak a zenekar felé, a fiúkban nem volt túl nagy bizalom, és félreugráltak!”

 

Franciskával együtt végül mindenki megúszta a forgatást, és a Zanzibar rajongóknak sincs félnivalójuk. Sidi új zenekari feladati nem jelentik a régi banda végét. Olyannyira nem, hogy a klipben a Zanzibar énekesnője, Terecskei Rita is helyet kapott az autóval száguldozó lányok között.

 

„Nagyon élveztem a forgatást, mert végre nem minden körülöttem forgott, nem kellett végig készenlétben állnom.” – mondta Rita. – „Jó volt kicsit külső szemlélőként figyelni az eseményeket, hogy hogyan izzadnak a főhősök a kamera előtt.”

Szólj hozzá!

Címkék: zene videoklip énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr79764761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása