HTML

Friss topikok

Czanik Balázs megizzasztotta Kisót

2008.11.11. 17:19 bellini

Kisó úgy döntött, megmozgatja izmait. A VIVA műsorvezetője aerobikedző, és egyébként rendszeresen tornázik, ám most mindezt kamerák előtt tette, méghozzá Czanik Balázs oldalán. Kisó az Interaktív életmód rovatában minden héten újabb dolgokat próbál ki, ezúttal a Testnevelési Egyetemi ingyentornán volt a sor.

 

Czanik Balázs ingyen aerobik órákat tart a Testnevelési Egyetemen. Célja, hogy minél több mozgásformát megismertessen a nagyérdeművel. A VIVA műsorvezetője, Kisó szívesen csatlakozott Balázshoz az egyik óráján, méghozzá a VIVA kamerái előtt.

 

"Tetszik Balázs kezdeményezése, hiszen egykori műkorcsolyázóként és aerobik edzőként, nagyon fontosnak tartom a mozgást. Bár kevés szabadidőm van, hetente háromszor igyekszem eljutni egy edzőterembe. Ennek ellenére Balázs óráján alaposan elfáradtam." – mesélte Kisó, akit alaposan megizzasztott a tréner.

 

Hogy hogyan alakult Kisó és Czanik Balázs rögtönzött közös aerobikórája, kiderül csütörtökön az Interaktív Vigyázz, kész, rajt című rovatából!

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr50763712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása