HTML

Friss topikok

Batman, a Vasember és Indiana Jones a People's Choice jelöltjei között

2008.11.11. 12:05 bellini

Batman, a Vasember és az Indiana Jones száll idén versenybe a People's Choice díjakért, melyeket a közönség online szavazatai alapján osztanak ki, januárban.

A jelöltek listáján az énekesnő Britney Spears is feltűnik, aki a How I Met Your Mother című sorozatbeli szerepléséért érdemelte ki a jelölést, utóbbi töretlenségét figyelve, az énekesnő nagy esélyekkel indul, hiszen hatalmas rajongó táborral rendelkezik.

A People's Choice díjakat január 7-én adják át, ezzel pedig megnyitják a díjesők áradatát Hollywoodban. Az Oscarral ellentétben, amelyet az Amerikai Filmakadémia zsűritagjai osztanak ki, a People's Choice mindhárom kategóriájában, film, tv és zene, a közönség szavazata dönt.

Az idén januárban elhunyt Heath Ledgert Christian Baleel közösen jelölték a Legjobb együttműködés díjra, a Dark Knight című filmben nyújtott alakításaikért.

A Vasember, Robert Downey Jr. és Christian Bale főszereplésében, a Legjobb akciófilm kategóriájában száll versenybe, míg az Indiana Jones a Dark Knigh és a Vasember című alkotásokkal száll versenybe a Legjobb film és a Legjobb akciófilm kategóriákban.

Robert Downey Jr., Harrison Ford és Will Smith a Közönség kedvenc színésze nevű trófeáért száll versenybe, míg Christian Bale, Brad Pitt és Mark Wahlberg a Közönség profija című kitüntetésért verseng. Bale, Downey Jr. és Smith színészek a Legjobb színész egy akciófilmben nevű trófeára is jelölést kapott.

Angelina Jolie, Keira Knightley és Reese Witherspoon a Közönség legkedveltebb színésznője díjra kapott jelölést, míg Anne Hathaway, Kate Hudson és Queen Latifah a Legjobb profi színésznő kategóriában méri össze erejét. Cate Blanchett, Hathaway és Jolie a Legjobb színésznő egy akciófilmben nevű trófeáért is versenybe száll.

A People's Choice 35-ik díjátadójára speciális kategóriákat is bevezettek, mint például a "kedvenc hős", "a legjobb Tv dráma", "a legjobb meghívott", és a "legjobb, 35 éven aluli sztár".

Rihanna, Alicia Keys és Carrie Underwood, sőt Chris Brown kapta a legtöbb jelölést zene kategóriában. A nézők november 10 és december 7 között adhatják le szavazataikat a www.pcaVOTE.com honlapon.

A díjátadóra Los Angelesben kerül sor, a Shrine Auditoriumban. Az CBS által élőben közvetített show házigazdája Queen Latifah lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: film színész sztárok színésznő celebek díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr18763207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása