HTML

Friss topikok

Jövőben jön a Szex és New York folytatása

2008.11.07. 14:56 bellini

Kim Cattrall színésznő nemrég kijelentette a Szex és New York című egészestés filmnek is lesz újabb folytatása, melyet vélhetően jövő évben fognak leforgatni, írja a accesshollywood.com.

"Ezt a folytatást jövő évben fogjuk leforgatni" - nyilatkozta Cattrall, a The Paul O'Grady Show című amerikai televíziós műsor keretén belül, melynek meghívott műsorvezetője Mel B volt, aki többször tudósított már az Access Hollywoodnak.

Cattrall örömét fejezte ki a film folytatásával kapcsolatban és elmondta örült, hogy ismét egykori barátnőivel forgathatott, annak ellenére, hogy nehéz volt mindegyik színésznő programját úgy összehozni, hogy a forgatások rendben lezajlódhassanak.

"Szerettük volna ezt a filmet elkészíteni, most meg úgy vagyunk vele, hogy a másodszor is szívesen leforgatnánk" - tette hozzá a színésznő, aki egyben eloszlatta azokat a vádakat, miszerint a négy színésznő között igencsak nagy a rivalizálás.

Áprilisban, Sarah Jessica Parker azt nyilatkozta a Szex és New York folytatása a rajongók óhajától függ.

Nemcsak a négy színésznő örül a film folytatásának, hanem az HBO igazgatói is. A sorozat rajongói pedig nemcsak az új filmnek örülhetnek, hiszen a Szex és New York könyv írója, Candace Bushnell nemrég aláírt egy szerződést két könyv megjelentetéséről, melyben Carrie Bradshaw fiatalkorát írja majd meg.

A szex és New York sorozat moziváltozata igazi kasszasiker volt az amerikai box-officeban. Egyetlen romantikus, vagy kifejezetten nőknek készített alkotás nem ért el ekkora nézettséget. A film még Az ördög Pradat visel című filmet is maga után utasította.

Szólj hozzá!

Címkék: film pletyka sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr17755802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása