HTML

Friss topikok

Élő, rádiós örömzenélésbe fog a tinicsapat

2008.11.07. 13:36 bellini

A No Thanx legénysége hétfő este egy igen különleges rádió-adás vendége lesz. A fiúk két órán keresztül lesznek hallhatók a Tabu rádióban, aminek műsorát az interneten kamerák is közvetítik, így látni is lehet, mit hoznak össze a No Thanx tagjai. A beszélgetésen kívül Erikék ugyanis egy mini unplugged koncertet is adnak.

 

A Tabu rádió alapítói három hónapja arra vállalkoztak, hogy igazi bulvár adót hoznak létre. November 10-én 19:00-kor a No Thanx tagjai vendégeskednek a mindenféle korlátozást kerülő rádióban. A szerkesztők azt ígérik, mindent megtudhatnak a hallgatók a zenekar tagjairól. Aki azonban nem bízná a műsorvezetőkre a dolgot, chat-en kérdezhet a fiúktól.

 

„Nincsenek titkaim, így nem félek semmilyen témától az adás kapcsán. Szívesen válaszolok mindenféle kérdésre, ami akár a chat-en, akár a műsorvezetőktől érkezik.” – mondta Erik.

 

A No Thanx azonban nem csak kötetlen beszélgetést ígér hétfő estére, hanem egy mini unplugged koncertet is. A fiúk 20-25 percet fognak zenélni a Tabu rádióban.

 

A műsor meghallgatható a www.taburadio.hu oldalon, aki azonban látni is szeretné az adást, az a www.tabutv.hu-ra kattintson!

Szólj hozzá!

Címkék: rádió énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr74755665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása