HTML

Friss topikok

Guy Ritchie Angliában szeretné tartani gyermekeit

2008.11.06. 08:50 bellini

Guy Ritchie megfogadta a legnevesebb válóperes ügyvédet és abban reménykedik, hogy Madonnával való válása során a bíróság az ő felügyeleti joga alá nevezi ki gyermekeiket, írja a thisislondon.co.uk.

Stephen Cobb azon ügyvédek egyike akik olyan válási ügyekre szakosodott, amikor a gyerekekért folyik a legnagyobb harc. Guy Ritchienek pedig az a szándéka, hogy Angliában nevelje tovább gyermekeit.

Nyolc évnyi házasság után Madonna ismét visszatérne az Egyesült Államokba. Jelenleg a sztárházaspár válása folyik, a legnagyobb harc a gyerekekért van, de arról is döntés születik, hogy Madonna mennyit ad majd vagyonából férjének.

A házaspárnak egy közös gyermeke van, Rocco, aki az Egyesült Államokban született, ezen kívül Madonna és Guy 2006-ben örökbe fogadott egy Malawi kisfiút, Davidot. Madonnának van egy 12 éves lánya, Lourdes, akinek apja New Yorkban él.

Madonna jelenleg csak akkor viheti az Államokba gyermekeit, ha arra Guy Ritchie engedélyt ad, vagy ha a bíróság ezt engedélyezi. Madonna a legjobb brit ügyvéddel, Fiona Shackleton dolgozik együtt válásában, aki olyan hírességét válásában is segédkezett, mint Károly herceg és Sir Paul McCartney.

Madonna, akinek vagyona eléri a 380 millió eurót, elvesztheti vagyonának felét Guy Ritchie javára.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka botrány sztárok színésznő énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr30753398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása