HTML

Friss topikok

Az Apple 40%-al csökkentheti az iPhone termelését

2008.11.05. 12:07 bellini

Az iPhone gyártója, az amerikai Apple 40%-al csökkentheti a terminálok előállítását, a globális gazdasági válságnak köszönhetően, amely csökkentette az elektronikai cikkek utáni keresletet, írja a TGDaily.com.

Az információ Craig Berger, az FBR Capital Markets munkatársának egyik megjegyzéséből ered. "Az a tény, hogy csökken a iPhone produkciója sejteti, hogy a globális makrogazdaság gondjai a high-tech vásárlókra is kihat, akik általában olyan drága termékeket vásárolnak, mint pl. az Apple termékei."

Előző sejtések alapján az Apple 10%-os csökkenést jelentett, viszont senki sem számított arra, hogy a produkció csökkentése éppen ekkora lesz.

Az Apple nemrég bejelentette, hogy csaknem 6,9 millió iPhone 3G terminált értékesített a 2008-as év harmadik negyedében.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil apple kütyü hír iphone

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89751150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása