HTML

Friss topikok

Válassz nagy ajándékot új mobilodhoz!

2008.11.04. 15:10 bellini

A Pannon legújabb akciójában a 2008. november 4. és december 1. között vásárolt új Pannon 60-1200 számlás és Praktikum előfizetések mellé maguknak választhatnak ajándékot az ügyfelek a felajánlott lehetőségek közül.

A Pannon 60-1200 számlás előfizetést választók számára 0 Ft-ért vehető igénybe a Családi Csomag 3 hónapig, vagy havi 1000 percet kaphatnak ajándékba a Pannontól hat hónapon keresztül. Amennyiben az új számlás előfizetéshez készüléket is vásárolnak, már három lehetőség közül választhatnak: a fenti két kedvezményen túl ajándék mobilkészülékkel bővül a választható ajándékok köre szintén ajándék Praktikum kártyával, mellyel így a család más tagjainak is azonnal örömet szerezhetnek a Pannon új és meglévő ügyfelei egyaránt. A készülék-ajándék kizárólag a készlet erejéig érvényes, és típusát a Pannon határozza meg.

Amennyiben a kártyás előfizetés felel meg leginkább az ügyfél igényeinek, szintén választhatja a 3 hónapig 0 Ft-ért igénybe vehető Családi Csomagot, vagy havonta 1 hét ingyen beszélgetést fél éven át.

A testre szabható ajándékokon túl természetesen a szolgáltató az akcióban szereplő készülékajánlatok terén is kényeztetni szeretné leendő, illetve meglévő ügyfeleit: a fiatalos Nokia 5000 például mindössze 990 Ft-ért vásárolható meg új előfizetéses konstrukcióban, 2 éves hűségnyilatkozattal, a 2008. november 4-17 közti készülékakció keretében. 

Az ajánlatok nem kombinálhatóak, egyszerre csak egy ajándék választható a felkínált lehetőségek közül.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil hír pannon

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr35749445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása