HTML

Friss topikok

JACK JACK: "Az Igazi Rocksztár Az Első Próbán Meghal"

2008.11.04. 15:09 bellini

Rocktörténeti szenzáció, ilyen még nem volt Magyarorságon! Jack Jack, avagy Az Igazi Rocksztár Az Első Próbán Meghal - filmpremier, lemezbemutató koncert és hajnalig tartó buli a Körcsarnokban, 2008. november 12-én.

Mester Tamás, Papp Szabi, Ganxsta Zolee és Tóth Tibi nagy fába vágta a fejszéjét. Zenekart alapítottak, és három hónapra összeköltöztek, hogy elkészítsenek egy nagylemezt, összepróbáljanak egy koncertet, miközben egy stáb követte minden lépésüket. A várva várt eredmény hamarosan látható és hallható - filmpremier és lemezbemutató koncert: 2008. november 12., Körcsarnok.

Négy irányító személyiség, négy frontember, négy különböző karakter dolgozott együtt. Egyetlen közös pontjuk a zene és a rock&roll szeretete, ám ez mindannyiuk számára mást jelent. Úgy született meg egy lemeznyi dal, hogy ez a négy öntörvényű ember a közös munka mellett az élet hétköznapi apróságaiban is alkalmazkodni próbált egymáshoz. Mindezek tetejében egy stáb is követte minden percüket, hogy leforgasson róluk egy dokumentarista elemekkel is átszőtt nagyjátékfilmet.

A bemutató időpontja: 2008. november 12.
Helyszín: Körcsarnok

Főszereplők: Ganxsta Zolee, Mester Tamás, Papp Szabolcs, Tóth Tibi

Rendező: Galler András "Indián"

Operatőr: Szőke János

Vágó: Streba Zoltán

Producer: Neményi Ádám

Szólj hozzá!

Címkék: film premier magyar sztárok celebek filmelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr79749444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása