HTML

Friss topikok

Horvát dallal lépett fel a No Thanx énekese

2008.10.31. 13:52 bellini

Két éve, egy horvátzsidányi tehetségkutató versenyen lépett fel Erik. Ez a szereplés jelentette a kitörést az énekesnek, hisz ezután lett a No Thanx frontembere. Erik visszatért a fesztivál színpadára és nem csak saját zenekarával aratott sikert.

 

A tehetségkutató „verseny-programja” után lépett a közönség elé a No Thanx legutóbbi slágerével, a ’Te se vagy gép’-pel.

 

„Nagyon jó hangulat volt Horvátzsidányban. Jó érzés, hogy a zenekart is szeretettel fogadták és tetszett a közönségnek a dalunk.” – mondta Erik.

 

Az igazi érdekesség azonban nem a tini-kedvencek előadása volt. Erik egy horvát dalt is elénekelt, ráadásul nem is akárkivel.

 

„Egy horvát popdalt adtunk elő egy zenekarral, ami direkt erre az eseményre alakult. Az érdekessége az, hogy az unokatestvérem szintetizátorozott.” – mesélte az énekes. – „Sok ismerőssel találkoztam, akikkel az utóbbi egy-két évben nem sikerült összefutnom, úgyhogy jó kis nosztalgikus este volt.”

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar koncert buli énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr29742301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása