HTML

Friss topikok

Ádok Zoli bemutatkozó nagylemeze Tánclépés címmel november 7-én kerül a boltok polcaira

2008.10.30. 13:35 bellini

A Magneoton hanglemezkiadó évek óta keresett egy olyan fiatal, tehetséges előadót, aki nem csak kitűnő hangjával, hanem rendkívüli tánctudásával is elkápráztatja a közönséget. Tavaly az egyik kereskedelmi csatorna egy új tehetségkutató műsort indított „Csillag születik” címmel és a versenyzők között feltűnt egy szemtelenül jóképű fiatalember, aki egyértelműen bebizonyította, hogy igenis létezik olyan tehetség, aki mind a táncot, mind az éneklést egyaránt magas színvonalon képes a publikum előtt bemutatni. Ádok Zoltánnak hívták az illetőt. A kiadó rögtön felkapta a fejét a kimagasló produkció láttán és bizalmat szavazott a srácnak.

 

Zoli több mint egy évtizede színpadon „éli életét”, hiszen a rangos, hazai színházakon kívül (Budapesti Operett Színház, Madách Színház) számos nemzetközi produkcióban is csiszolhatta tehetségét. A fiatal kora ellenére hosszúnak mondható eddigi pályafutása során fellépett Ausztriában, Svájcban, Németországban, ahol olyan musicalekben szerepelt, mint a Fame vagy a Macskák. Ezeken kívül jó néhány varietében és musical show-ban csodálhatta őt meg a nagyérdemű, melyekben többek között a Mamma Mia, a Chicago, vagy a Kabaré egy-egy betétdalát adták elő. Zoli jelenleg is szerepel a hatalmas sikernek örvendő József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalben. A filmes szakma is felfigyelt a tehetséges fiatalra, jövő tavasszal debütál az Álom.net című alkotás a mozikban. A filmben nem csak szerepel, hanem az egyik betétdal is az ő nevéhez kapcsolódik.

 

Ádok Zoli a hazai popzene rajongói előtt a „Tánclépés” című kislemezével mutatkozott be. A dal napjaink egyik legtehetségesebb zeneszerzője, Szabó Zé nevéhez fűződik. A szerzemény olyan jól sikerült, hogy egy svéd csúcsproducer, Thomas Törnholm vállalta el a dal keverését. Ez bizony igen ritka a hazai előadók között. Thomas nevét a zenerajongók is jól ismerhetik, hiszen az ő nevéhez fűződnek az Alcazar csapat legnagyobb slágerei (Crying at the Discoteque, This Is The World We Live In, Sexual Guarantee).

 

Ádok Zoli bemutatkozó nagylemeze Tánclépés címmel november 7-én kerül a boltok polcaira. A modern, mai popzenét tartalmazó korong 11 fantasztikus dallal kényezteti az igényes, bulizós zene kedvelőit.

Szólj hozzá!

Címkék: média énekes album

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr90740466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása