HTML

Friss topikok

Új alelnök a SMART Technologies-nál

2008.10.28. 16:41 bellini

A SMART Technologies a napokban jelentette be, hogy Jeff Losch-t választotta a vállalat alelnökévé, jogtanácsosává és általános tanácsosává. A hasonló munkakörből érkező, jogi és mérnöki végzettséggel rendelkező Losch a SMART jogi osztályának vezetőjeként a cég és leányvállalatainak jogi ügyeit irányítja majd, különös tekintettel a vállalat belső, kereskedelmi és intellektuális tulajdonnal kapcsolatos jogi ügyleteire. Losch a cég alelnökeként egyenesen a vezérigazgató Nancy Knowltonnak ad számot tevékenységéről. Kijelölésére a cég növekedése, külföldi terjeszkedése, és az új termékkategóriák bevezetése miatt volt elengedhetetlenül szükség, mondta el a vezérigazgató.

Az új vezető és jogi osztályának fontos feladata lesz a jövőben, hogy a SMART termékek licencfeltételinek mindinkább érvényt szerezzen.

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88736857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása