HTML

Friss topikok

Megtalálták az énekesnő unokaöccsének holttestét

2008.10.28. 13:16 bellini

Az amerikai hatóságok megerősítették, hogy megtalálták Chicagóban az amerikai énekesnő, Jennifer Hudson unokaöccsének holttestét, akit pénteken raboltak el, adja hírül a Yahoo News.

A hét éves Julian Kinget azután rabolták el, hogy nagymamáját és nagybátyját brutálisan kivégezték. Julian Jennifer Hudson lánytestvérének, Julia Hudson gyermeke volt.

"Meg tudjuk erősíteni, hogy az autóban talált kisfiú holtteste a hét éves Julian King-é." - nyilatkozta a Chicago-i rendőrség vezetője, Jody Weis.

A holttestre Chicago nyugati részén találtak rá a rendőrök, egy elhagyott fehér autóban. Weis ügynök elmondta, hogy még nem tudni mi okból követték el a hármas gyilkosságot, de az már biztos, hogy a gyilkos a család egyik ismerőse.

Julian mostohaapja, William Balfour a rendőrök egyik gyanúsítottja. Balfour az énekesnő testvérének volt férje, a férfi azonban tagadja, hogy bármi köze lenne a gyilkossághoz.

A 27 éves férfi zűrös előélete miatt került a rendőrség figyelme alá, hiszen volt már fogságban gyilkosság vádjával, fegyveres rablás és lopott autók miatt.

A 2006-ban kiszabadult férfit jelenleg egy ismeretlen helyen tartja fogva a rendőrség.

Hétfőn Jennifer Hudson 100.000 dolláros váltságdíjat ígért unokaöccséért cserében. A 27 éves énekesnő Floridában tartózkodott, ahol új filmjét a The Secret Life of Bees népszerűsítette, amikor a szörnyű eset bekövetkezett.

Szólj hozzá!

Címkék: hír színésznő énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7736422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása