HTML

Friss topikok

Az új Nokia Bluetooth Headset BH-804 jelenleg a Nokia legkisebb fülhallgatója

2008.10.27. 17:58 bellini

A Nokia bemutatta eddigi legkisebb Bluetooth fülhallgatóját, a Nokia Bluetooth Headset BH-804-et. Ez az új Bluetooth fülhallgató egyesíti a csúcstechnológiát a valódi alumínium házzal, karcsú vonalakkal és kompakt mérettel, amitől igazán stílusos tartozéka lehet bármely mobilkészüléknek. A Nokia Bluetooth Headset BH-804, kiváló hangminőséggel és a legújabb audio jellemzőkkel büszkélkedik, beleértve a háttérzaj kiszűrését biztosító digitális jelfeldolgozást, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók útközben is éles és tiszta beszélgetéseket folytassanak.
 

A Nokia Bluetooth Headset BH-804-nek két felhasználóbarát gombja van, melyek segítségével egyszerűen kezelhetőek az alapvető hívási funkciók és a hangerő. Asztali töltővel és nyakpánttal érkezik a kényelmes töltés, tárolás és hordozás érdekében.

A Nokia Bluetooth Headset BH-804 kompatibilis a Bluetooth vezeték nélküli technológiát támogató telefonokkal; bizonyos piacokon várhatóan 2008 negyedik negyedévétől kezdik meg az értékesítését.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil kütyü nokia

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40734907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása