HTML

Friss topikok

Te mit hazudsz legtöbbszőr a gyerekednek ?

2008.10.24. 10:41 bellini

A szülők naponta hazudnak gyermekeiknek, akik 8 éves korukra kezdenek rájönni a hazugságokra. Minden szülő álma egy szófogadó gyerek, ha ezt pedig csak hazugsággal érheti el, megteszi.

Egy nemrég elvégzett tanulmányból kiderül, hogy egy szülő csaknem 3.000 "ártalmatlan hazugságot" mond gyerekének, adja hírül a Daily Telegraph, amely összegyújtötte egyben a legnépszerűb hazugságokat is.

Az első helyen a Mikulás áll, a szülők 84%-a hazudja gyerekének, ha jó lesz ajándékokat is kap. A lista második helyén a Télapó vagy a Jézuska áll, tíz felnőttből nyolc hazudja azt gyerekének, hogy a Télapó vagy Jézuska csak akkor hoz ajándékot, ha a gyerek időben lefekszik.

A harmadik helyen a tévé nézés áll, miszerint ha közelről nézzük a tévét kockaszemünk lesz.

A szülők csaknem 48%-a hazudja azt gyerekének, ha megeszi a spenótot erős és egészséges felnőtt lesz belőle, míg 25%-uk azt hazudja csemetéjének, leszárad intim testrésze, ha sokat játszadozik vele. Tíz gyerekből kettőnek hazudják azt szülei, hogy elviszik a rendőrök, ha csúnyákat beszél.

"A legviccesebb az, hogy felnőttként azokat a hazugságokat mondjuk csemetéinknek, amelyekkel minket is megfenyített a szüleink, akik valószínűleg ugyancsak a szüleiktől hallották ezeket." - nyilatkozta Kathryn Crawford, a The Baby Website munkatársa.

Kíváncsi lennék, ha vannak itt szülők, ők milyen hazugsággal etetik csemetéiket.

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47729491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása