HTML

Friss topikok

Beyonce Knowles művésznevet vált

2008.10.23. 11:48 bellini

Beyonce Knowles amerikai énekesnő november 18-án mutatja be új, I am... Sacha Fierce című albumát. Az album bemutatásakor az énekesnő azt szeretné ha mindenki Sacha Fierce-nek szólítaná.

Akárcsak a Seinfeld című sorozatban, ahol George szerette volna elérni, hogy T-Bone-nak szólítsák, Beyonce Knowles énekesnő úgy döntött, hogy ezentúl Sacha Fierce lesz, új albumának bemulatóján, melyet november 18-án dobnak piacra.

Az énekesnő egy sajtóközleményben mesélte el miért is szeretné felvenni a vicces nevet, ugyanakkor bevallotta, amikor a színpadon van, teljesen más ember és ezzel az alteregóval szeretné megvédeni valós személyiségét.

"Sacha Fierce vicces, érzékibb, agresszívebb, nyitottabb és mindig csillog, amikor fellép a színpadra" - magyarázta az énekesnő.

A valós életben, a rapper Eminem is nagyobb sikert ért el a Slim Shady névvel, melyet a wécén ülve talált ki, nyilatkozta a napokban a rapper új könyve kiadása kapcsán.

Beyonce legutóbbi albuma, a B'Day az énekesnő születésnapján látott napvilágot, 2006-ban. A korong mindjárt a toplisták élén landolt, akárcsak az Irreplaceable dal.

A Sasha Fierce albumot a Columbia Records adja ki, mely a Sony Corp's Music Entertainment egyik leányvállalata. Beyonce az éneklés mellett a filmiparban is sikereket ért el.

2006 decemberében feltűnt a Dreamgirls című musicalban Eddie Murphy és Jamie Foxx oldalán. Szerepléséért Golden Glob jelölést kapott.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr18727880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása