HTML

Friss topikok

N.O.H.A

2008.10.22. 20:00 bellini

Egy zenekar sikeres és sokoldalú egyéniségekkel: az énekesnő Sam Leigh Brown Manchesterből, aki slágerlisták csúcsán volt a Frank Popp Ensemble "Hip Teens" című dalával, ugyanakkor egy német rap-jazz zenekarban (Jezzkantine) is énekel.

Sam erőteljes hangja és visszafogottan erotikus énekstílusa különleges; mély és meghitt hangulatot teremt. A zenekar előtt az ajtókat könnyen kinyitja a New Yorkban született rapper, MC Chevalier Hadley (Frank Popp Ensemble, Blues Brothers Revival Band) és MC-betétjei. A prágai szaxofonos, Philip Noha (a Hip Teens társszerzője) az együttes dalainak szerzője és hangszerelője.

Ők így együtt hozzák létre a kreatív összetevőket a "Nest Plateau" hangzáshoz. Élő fellépések alkalmával a N.O.H.A kiegészül Cap Gier bőgőssel Denis Cosmar (Rhodes piano) és Tobias Belkerrel, aki dobol; így jelennek meg ők 6 fős csapatként a színpadon.

A N.O.H.A különlegesen ízlésesen hozzák össze a klub stílust az élő előadással: dinamikus résztvevői egy DJ-szetnek. Több fellépésük és koncertjuk során zenéltek együtt olyan DJ-kkel, mint Armand van Helden, Goldie, J. Majik, Malachi Trout (The Herbalizer) és Andy Smith, hihetetlen stílus-kavalkádot mégis egységes zenei élményt hozva így létre.

Egyik ismert daluk, a "Tu Café" - amit a Radió Cafén is játszanak - jól jellemzi egzotikus, mégis modern hangzásukat.

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr90727036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása