HTML

Friss topikok

SIKERES VOLT A 7. RIPPEL KAQUN VILÁGREKORD!

2008.10.21. 16:40 bellini

2 perc 39 másodpercig tartotta egyensúlyban Rippel Ferenc testvérét, Viktort 18 méteres szédítő magasságban - ezzel a Rippel-fivérek immár hétszeres világ-rekorderekké váltak. Az igen különleges eseményre a múlt vasárnap megrendezett Arénapon került sor a Papp László Budapest Sportarénában.

A hetes szám bűvöletében zajlott le a sikeres világrekord-kísérlet, hisz a hét 7. napján, ráadásul este 7 óra 7 perckor, 7 shaolin pap kíséretében kezdték meg Rippelék az ismét életveszélyes mutatványt. A fivérek egy 18 méter magasságig felvont vasszerkezeten vették fel pozíciójukat, amit bő két és fél percen keresztül tartottak is. Szerencsére az esés következtében sem történt baj, így a legjobb egészségi állapotban fogadta a testvérpár a gratulációkat a nem mindennapi esemény után.

A több hónapos felkészülést követő ámulatba ejtő, látványos mutatvánnyal ismét meghódította hazánkat a Rippel Brothers. A hetedik, Rippel Kaqun Világrekordról szóló 5 perces video megtekinthető alább!

Az újabb világrekord után Rippel Feri is utazik a második turnussal, 9 társával (Tóth Gabi, Janics Natasa, Keleti Andrea, Sütő Enikő, Zimány Linda, Delhusa Gjon, Kinter Oszkár, Steiner Kristóf és Szőke András) Argentínába a Celeb vagyok, ments ki innen! című új valóságshow egyik főszereplőjeként. Indulás élő adásban - Dzsungelparti Liluval: 2008. október 22. 16 órakor!

Nézd meg az RTL Klub Fókusz riportfilmjét itt! >>

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar rendezvény sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr10724901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása