HTML

Friss topikok

Balogh Imre hagyta el a Megasztár 4-et

2008.10.18. 23:30 bellini

Balogh Imre hagyta el a Megasztár 4-ik szériájának szombat esti adását. A zsűrinek közte és Nkuya Sonia között kellett választania. Friderikusz volt talán a legszomorúbb.

Szombat este a tíz döntőbe jutott fiatal mérte össze tehetségét a Megasztár 4-ik szériájában. Az estét Király Viktor kezdte a September című dallal. Eszenyi Enikő értékelésében Viktor előadásából a dinamika hiányzott, azonban ez mégsem szegte meg a szavazók kedvét, hiszen Király Linda testvére továbbjutott a szombat esti döntőben.

Nkuya Sonia szombat este Amy Winehouse Rehab dalát választotta. Előadása határozottan tetszett Eszenyi Enikő művésznőnek, aki azonban kitért a versenyző magassarkú cipőjére, Friderikusz Sándor pedig bűnbocsánatba esett, ugyanis megbánta múlt heti nyilatkozatát, miszerint Sonia nem illik a versenybe. Friderikusz, aki a mostani adásban nem volt annyira szőrősszivű, mint egy héttel ezelőtt, úgy gondolja a lánynak a műsorban a helye.

Szecsődi Károly, akiről a héten szívrohamja miatt lehetett hallani a sajtóban, a Fekete Vonat Hol van az a lány című dalát énekelte el, viszont ez Friderikusz Sándor szerint kevés volt, Fenyő azonban úgy gondolja Károly most hozta a legjobb formáját.

Friderikusz szerint Bencsik Tamara remek énekesnő, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy előadott dalában, a Neh Nah Nah Nah-ban, szerb motívumokat is belevitt, ami kifejezetten tetszett Mester Tamásnak.

Ásós Attila, alias Pacsirta szombat este Balázs Fecó Maradj velem című slágerét énekelte el, azonban a zsűri nem értékelte a legjobbnak szereplését, Friderikusz kifejtette, sajnálná ha Pacsirta elhagyná a műsort.

Tóth Lucinek is kedvezett ma este a szerencse. A 13 éves kaposvári kislánynak tovább kell mennie Friderikusz szerint, Fenyő Miklósnak pedig Szandit juttatta eszébe. Luci Szekeres Adrienn Olyan, mint Te című dalát énekelte.

Mester Tamás szerint Balogh Imrét imádni fogják a csajok, ám ez azonban kevés volt neki, hiszen Sonia mellett ő kapta a legkevesebb szavazatot a szombat esti versenyben, a zsűri pedig Sonia javára döntött. Viszont nem zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy Imre hamarosan szóló lemezzel jelentkezik.

Lakatos Krisztián jó formában volt szombat este, hiszen az I'm singing in the rain című dalt úgy adta elő, hogy azzal mindegyik zsűritag tetszését elnyerte. Eszenyi neki adta a csókkirálynős fülbevalóját.

Hyennek is kedvezett a szombat este, a 14 éves soproni lány, akit mindenki csak Luci ellenfelének gondol, Rihanna Umbrella című dalát adta elő. Mozgásában még gyakorolnia kell, viszont Mester Tamás szerint Luci rendesen kikapott a soproni lánytól. Friderikusz csodával határos módon nem talált hibát a versenyző előadásában.

Fekete Dávid most is hozta a tőle jól megszokott stílust, és jól tette, hiszen ez áll neki a legjobban. Dávid a Lehetsz király című musical darabot adta elő, Eszenyi Enikő szerint szombat este ő volt a verseny nagy nyertese.


A zsűritagoknak nehéz feladata volt a végső szavazáson, hiszen olyan két versenyző között kellett dönteniük, mint Balogh Imre és Sonia. A zsűri pedig Soniat választotta be a Megasztárok közé, Imre nem folytathatja tovább a versenyt.

1 komment

Címkék: zene megasztár tv2

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr73720844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigi · http://egihangok.blogspot.com 2008.10.19. 22:18:37

kár, hogy kiesett, de remélem még sokra viszi...
süti beállítások módosítása