HTML

Friss topikok

Vanessa Paradis nem gondol a házasságra

2008.10.16. 10:56 bellini

A híres francia származású énekes-színésznő, Vanessa Paradis nemrég az Elle magazinnak adott interjújában kifejtette, hallott az újságokból házasságáról, azonban ő nem tervez ilyent.

"Minden nyáron hallok arról, hogy összeházasodnánk, de mi sosem beszélünk erről." - nyilatkozta Vanessa Paradis Az Elle magazinnak. Az énekesnő tíz éve él együtt Johnny Depp színésszel, akivel két közös gyereke van, adja hírül a People magazin.

A 35 éves Vanessa elmondta, szereti a házasság romantikáját, de ő most boldogabb mint valaha, és talán majd egyszer ezt a lépést is megteszi, de most boldog két gyerekével - a 6 éves Jack-el és a 9 éves Lily Rose-al - és házasság nélkül is jól megvan.

A két híresség szerelme nem volt szerelem első látásra: "Két különböző világban éltünk akkor, ő Amerikában, én Franciaországban, de közösek voltak a barátaink" - mesélte Paradis, a Miu Miu márka jelenlegi arca.

A két híresség csupán négyévente találkozott, azonban tíz évvel ezelőtt, utolsó találkozásuk sorsdöntő volt, hiszen azóta is együtt vannak és egy párt alkotnak. "Minden olyan gyorsan történt, és rájöttünk, hogy nem szabad az időt vesztegetnünk" - magyarázta Paradis.

Vanessa magát természetesnek, szépnek és evidensnek tarja, míg partnerét, Johnny Deppet egyszerűen elragadónak.

A 35 éves színésznő elnyerte a Cesar díjat a Noce Blanche filmben nyújtott alakításáért, azonban az elmúlt években csak gyerekeinek szenteli minden idejét. A színészpár legnagyobb részt Franciaországban lakik, St. Tropeztől egy órára.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr26716597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása